Tulpencursus

DentiQ-Tulpencursus: maak kennis met MHV en hockey op zaterdag 21 mei 2022!

Op zaterdag 21 mei 2022 is er weer de DentiQ Tulpencursus.
Gedurende deze middag kunnen kinderen van 5 t/m 10 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV Maarssen, in samenwerking met Panasj Utrecht.

Het belooft een leuke, leerzame en bovenal gezellige middag te worden, waarin de aankomende jeugd én hun ouders onze gezellige club kunnen ervaren!

We sluiten de cursus 16:45 feestelijk af met een medaille uitreiking gevolgd door een borrel met alle ouders en veel leuke activiteiten voor de kinderen, waaronder een silent disco.

Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets.

Mis deze unieke kans om kennis te maken met hockey en MHV niet!
Meld je aan
 • Bij het inschrijven kun je maximaal twee namen opgeven van vriendjes/vriendinnetjes, waarmee je graag in een groepje komt. We doen ons uiterste best om jullie samen in te delen.
 • Indeling gaat op volgorde van inschrijving. Er is veel plek, maar wees er voor de zekerheid op tijd bij!
Nodig je vriendje of vriendinnetje uit en doe samen mee!

Programma
14:15 Ontvangst
14:45 Welkom & warming up
15.00 Start Clinics
16.00 Ontvangst ouders
16.45 Afsluiting met medaille uitreiking
17.00 borrel met DJ, Silent Disco en activiteiten

Wat heb je nodig?
Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en sportschoenen. Heb je geen hockeystick? We hebben genoeg leensticks! Het dragen van een gebitsbeschermer tijdens de Tulpencursus is verplicht. Deze koop je voor een paar euro bij elke sportzaak. Scheenbeschermers zijn aan te bevelen, maar hoeft niet.

Veel gestelde vragen
 • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?
  Tussen de 5 en 10 jaar oud. Als je op 1 oktober 2022 6 jaar oud bent, of ga je volgend jaar naar groep 3? dan kun je in de jongste jeugd als Benjamin-lid worden aangemeld bij MHV. Ben je nog iets te jong om te beginnen bij MHV, start dan met hockeyen bij Panasj Utrecht. Hier kun je al vanaf 3 jaar terecht.
 • Is de Tulpencursus alleen voor kinderen?
  Deelname wel, maar de cursus is er zeker ook voor hun ouders! Ouders zijn welkom vanaf 16.00 op het MHV terrein om naar het laatste deel van de clinics te komen kijken. Zo krijgen zij een goede indruk van wat ze kunnen verwachten als hun kind gaat hockeyen bij MHV. En na afloop tijdens de borrel kunnen ze ook proeven van de sfeer op de club!
 • Zijn er kosten verbonden aan de Tulpencursus?
  Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets.
 • Hoe word ik lid van MHV Maarssen?
  Is de Tulpencursus goed bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van MHV Maarssen. Lees meer over het MHV lidmaatschap en het toelatingsbeleid.
 • Ik kan niet deelnemen aan de Tulpencursus op 21 mei. Mag ik dan nog wel lid worden?
  Natuurlijk kan dat! Wil je hockey op een ander moment uitproberen, meld je aan voor de proeftrainingen. Lees meer over het MHV lidmaatschap
 • Mag ik zelf mijn groepje samenstellen?
  Nee, de groepjes worden ingedeeld door de organisatie. Voor de Tulpencursus kun je de namen van 1 of 2 vriendjes/vriendinnetjes opgeven bij inschrijven. Wij doen dan ons uiterste beste om jullie samen in te delen. Bij de proeftraining wordt geen indeling gemaakt.
 • Wordt mijn groepje ook mijn team straks?
  Nee. De indeling tijdens de DentiQ-Tulpencursus staat helemaal los van de teamindeling straks na inschrijving als MHV lid.
 • Heb ik een hockeystick nodig om mee te doen?
  Heb je nog geen eigen hockeystick? Geen probleem, we hebben genoeg leensticks klaar liggen voor gebruik tijdens de Tulpencursus en de proeftrainingen van Panasj. Het dragen van een gebitsbeschermer is verplicht. Deze kun je voor een paar euro kopen bij elke sportzaak. Scheenbeschermers worden aanbevolen, maar hoeft niet!
Lid worden
Als de DentiQ-Tulpencursus goed is bevallen, dan kunt u uw kind inschrijven voor lidmaatschap van MHV Maarssen kan hier. Nadere informatie daarover volgt nog. Inschrijven kan tot 5 juni 2022. Voor het hockeyseizoen 2022-2023 is plek voor veel nieuwe Benjamins. Mocht het aantal aanmeldingen de plaatsingsmogelijkheid overschrijden, dan kunt u kiezen hem of haar op de wachtlijst te laten plaatsen.

Teamindeling
Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de Benjamins op vrijdagmiddag in hun nog te vormen teams. De teamindeling wordt door MHV bekend gemaakt tijdens de Benjamins- BBQ op vrijdag 24 juni 2022.

We zien jullie graag op de DentiQ-Tulpencursus op 21 mei aanstaande.

#