Scoor een mooie bonus voor MHV

27-5-2019
Nieuwsafbeelding
Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook de Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyverenigingen.

De Volvo Clubbonus
Wanneer je als lid en/of ouder/verzorger van een jeugdlid van MHV een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Verkerk Volvo Leidsche Rijn, ontvangt de vereniging een Volvo Clubbonus: € 1.000,- bij aankoop van een nieuwe Volvo en € 500,- bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion. Dat is leuk voor ons allemaal, want dan heb je straks een mooie Volvo en heeft de vereniging een mooie bonus.

Hoe werkt het?
Als een speler of ouder/verzorger van een jeugdlid van MHV een nieuwe auto koopt of least bij Verkerk Leidsche Rijn, stort Volvo Cars Nederland € 1.000,- in de clubkas. Daarnaast geeft Volvo Cars Nederland (t/m 31 december 2019) nu ook € 500,- bonus aan MHV bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion.
Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruilwaarde of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. Dus als je een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en u hockeyt bij of bent een ouder/verzorger van een jeugdlid van MHV Maarssen, neem dan contact op met Verkerk Volvo Leidsche Rijn.