Gevolgen stormschade

19-1-2018
Nieuwsafbeelding
Door de storm van afgelopen donderdag, die aanzienlijke schade aan de hekken rondom onze velden heeft veroorzaakt, is alleen veld 2 in het geheel bespeelbaar. Veld 2 is alleen bereikbaar via de poorten van veld 1.


Omwille van de veiligheid van onze leden zijn de velden 1, 3 en 4 deels bespeelbaar. Halverwege deze velden zijn linten gespannen en kan er alleen gespeeld worden aan de zijde waar geen hekken omver gewaaid zijn.


Het betreden van het terrein is - ook tot nader order - geheel op eigen risico. Borden zullen worden opgehangen om alle bezoekers hierop te wijzen en linten worden bevestigd om de plaatsen aan te geven die beter niet betreden kunnen worden.


Nadrukkelijk wijzen we ouders erop toe te zien dat hun kinderen zich niet begeven in de buurt van de beschadigde hekken.


De gevolgen voor de trainingen zijn zichtbaar in het trainingsschema. Mogelijk ontstaan hier meer wijzigingen. Check dus regelmatig het trainingsschema om te zien op welk veld jij traint.


De Midwintercompetitie zal op 27 januari aanstaande niet bij MHV Maarssen gespeeld worden. In overleg met de KNHB wordt uitgeweken naar een andere locatie. Informatie hierover volgt op een later tijdstip via de teambegeleiders.


De nieuwjaarsreceptie zal morgen gewoon volgens plan kunnen doorgaan, in het clubhuis van 16:00 tot 19:00 uur. We zien jullie graag!


De constructeur en leverancier van de hekken heeft gisteren een eerste inschatting van de schade gedaan. Na overleg met onze verzekeringsmaatschappij zullen zij in de komende weken de herstelwerkzaamheden gaan uitvoeren.


Met vriendelijke groet,


Bestuur MHV Maarssen