22 juni: Team Start Up voor de jeugd

17-6-2024
Binnenkort kunnen we ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Traditioneel gaan we daarmee van start tijdens onze jaarlijkse Team Start Up net voor de zomerstop. Dit is de ideale gelegenheid om de nieuwe teamleden en hun ouders/verzorgers te leren kennen.

Bij deze team-kennismaking gaan jullie al direct een WhatsApp-groep aanmaken met je team, de verwachtingen voor komend seizoen afstemmen, afspraken maken om samen te fietsen naar trainingen/wedstrijden, alvast een keer trainen of iets gezelligs plannen en de teamtaken afspreken.

Tijdens de Team Start Up vinden ook side-events plaats:

Tijd voor een nieuw bitje? Reserveer jouw plek voor het bitjes happen 
HockeyGear is op MHV voor verkoop van hockeymateriaal, -kleding en het MHV-tenue.
MHV-Horeca verkoopt op deze dag heerlijk schepijs!
Laatste kans voor ophalen van de gevonden voorwerpen

Ouders/verzorgers en kinderen worden volgens onderstaand schema verwacht op MHV.

Onder 8, Onder 9 en Onder 10
09:15 - 10:15    Onder 8
10:15 - 11:15    Onder 9
11:1 5- 12:15    Onder 10

Kom in sportieve kleding, maar laat je hockeystick lekker thuis. Doe mee met je hele team, zo leer je elkaar kennen en hoe completer je team is, hoe leuker.

Ook de ouders/verzorgers kunnen elkaar op dit moment leren kennen en de taken verdelen.

Onder 12 en Onder 14
De O12 en O14 gaan tijdens de Team Start Up met elkaar een hockeytraining doen om elkaar op op het veld op een sportieve manier te leren kennen. De tijden zijn zichtbaar in de MHV App, dit zal tussen 9:00 en 13:00 plaatsvinden.

Ook de ouders/verzorgers kunnen elkaar op dit moment leren kennen en de taken verdelen.

Onder 16 en Onder 18
De O16 en O18 kunnen via [email protected] een veld reserveren om op eigen initiatief een training te organiseren. Dat kan ook op andere momenten tot de zomervakantie.

Taakverdeling per team
Om na de zomer direct uit te startblokken te kunnen schieten, worden voor de zomer alle taken verdeeld. Dit zijn taken die horen bij het team (bijvoorbeeld coach, teammanager etc.) maar ook vrijwilligerstaken zoals commissiewerk of een onderhoudsklus.
Een kleine of grote bijdrage, als project of doorlopend, elke bijdrage telt! Bij het uitvoeren van deze taken leer je niet alleen de eigen teams beter kennen, maar ook anderen binnen de vereniging.

Vrijwilligers zijn belangrijk
Op MHV zijn onze vrijwilligers onze helden! Naast het feit dat MHV een familieclub is en dat je als vrijwilliger heel veel mensen leert kennen en je ontzettend veel lol hebt, zijn de vrijwilligers voor MHV van onschatbare waarde. Je bent vrijwilliger of je bent aardig tegen vrijwilligers! Wil je aankomend jaar ook iets extra's betekenen voor MHV, kijk wat je voor de vereniging kan betekenen en geef jezelf meteen op!

Ik heb meerdere hockeyende kinderen
We zien graag dat de ouders/verzorgers met meerdere hockeyende kinderen aansluiten bij de verschillende start-ups van hun teams. Ouders/verzorgers met meerdere hockeyende kinderen in de jeugd melden zich één keer aan als vrijwilliger. Vaker mag, maar hoeft niet.

Ik kan 22 juni niet
Meld je af bij één van de andere ouders uit het team van je kind.

Tot 22 juni tijdens de Team Start Ups! We maken er samen een mooie start van het nieuwe seizoen van!!