DentiQ-Tulpencursus op zondag 4 juni!

28-2-2023
Nieuwsafbeelding
Op zondag 4 juni organiseren we weer de DentiQ-Tulpencursus. Gedurende deze ochtend kunnen kinderen van 5 t/m 10 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV, in samenwerking met Panasj Utrecht.

Het belooft een leuke, leerzame en bovenal gezellige morgen te worden, waarin de aankomende jeugd én hun ouders onze gezellige club kunnen ervaren! We sluiten de cursus om 12.30 feestelijk af met een medaille uitreiking gevolgd door een lunch met alle ouders en veel leuke activiteiten voor de kinderen. 

Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets. Mis deze unieke kans om kennis te maken met hockey en MHV niet! 


Programma
10.00 Ontvangst 
10.15 Welkom & warming-up
10.30 Deel 1 clinics
11.15 Pauze
11.30 Deel 2 clinics
12.15 Afsluiting met medaille-uitreiking
12.30 Lunch!

Wat heb je nodig?
Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en sportschoenen. Heb je geen hockeystick? We hebben genoeg leensticks! Het dragen van een gebitsbeschermer tijdens de Tulpencursus is verplicht. Deze koop je voor een paar euro bij elke sportzaak of in het clubhuis. Scheenbeschermers zijn aan te bevelen, maar hoeft niet.Veel gestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?
Tussen de 5 en 10 jaar oud. 
Als je op 1 oktober 2023 6 jaar oud bent, of ga je volgend jaar naar groep 3? Dan kun je in de jongste jeugd als Benjamin-lid worden aangemeld bij MHV. 
Ben je nog iets te jong om te beginnen bij MHV, start dan met hockeyen bij Panasj Utrecht. Hier kun je al vanaf 3 jaar terecht.

Is de Tulpencursus alleen voor kinderen?
Deelname wel, maar de cursus is er zeker ook voor hun ouders! Tijdens de Tulpencursus krijgen zij een goede indruk van wat ze kunnen verwachten als hun kind gaat hockeyen bij MHV. En na afloop tijdens de lunch kunnen ze ook proeven van de sfeer op de club!

Zijn er kosten verbonden aan de Tulpencursus?
Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets.

Hoe word ik lid van MHV?
Is de Tulpencursus goed is bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van MHV
Lees meer over het MHV-lidmaatschap en het toelatingsbeleid.

Ik kan niet deelnemen aan de Tulpencursus op 4 juni. Mag ik dan nog wel lid worden?
Zeker! De tulpencursus is er om kennis te maken met de hockeysport, maar is geen voorwaarde voor lidmaatschap. 

Mag ik zelf mijn groepje samenstellen?
Nee, de groepjes worden ingedeeld door de organisatie. Wel kun je de namen van 1 of 2 vriendjes/vriendinnetjes opgeven bij inschrijven. Wij doen ons uiterste beste om jullie samen in te delen.

Wordt mijn groepje ook mijn team straks?
Nee. De indeling tijdens de DentiQ-Tulpencursus staat helemaal los van de 
teamindeling straks na inschrijving als MHV lid.

Heb ik een hockeystick nodig om mee te doen?
Heb je nog geen eigen hockeystick? Geen probleem, we hebben genoeg leensticks klaar liggen voor gebruik tijdens de Tulpencursus. Het dragen van een gebitsbeschermer is verplicht. Deze kun je voor een paar euro kopen bij elke sportzaak. Scheenbeschermers worden aanbevolen, maar hoeft niet!

Lid worden
Als de DentiQ-Tulpencursus goed is bevallen, dan kunt u uw kind inschrijven voor lidmaatschap van MHV Maarssen kan hier. Nadere informatie daarover volgt nog. Inschrijven kan tot 15 juni 2023.

Teamindeling
Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de Benjamins op vrijdagmiddag in hun nog te vormen teams. De teamindeling wordt door MHV bekend gemaakt tijdens de Benjamins-BBQ op vrijdag 23 juni 2023.