Update nieuwe tenues

7-9-2022
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Dank jullie wel voor de massale opkomst én jullie geduld in de rij bij de 5 daagse pop-upstore van HockeyGear in ons clubhuis. Ruim 90% van de leden is langsgekomen en inmiddels in het bezit van een nieuw tenue. Als ik teams zie die volledig gestoken zijn in de nieuwe kleding (thuis- en uittenue) denk ik dat de missie goed geslaagd is: onze uitstraling verfrissen en het gevoel hebben dat we al met 2-0 voor staan op het moment dat we het veld betreden!

De eerste dag was direct hectisch, wat aanpassingen in de routing noodzakelijk maakten. Er bleken achteraf ook meer handjes nodig te zijn om alles goed draaiende te houden. Alle MHV-ers die hebben meegeholpen deze dagen wil ik dan ook echt enorm bedanken!!

De laatste 2 dagen hebben helaas ook leden misgegrepen. Ondanks nauwkeurige calculaties van onze partners zijn een paar maten shirts en rokken/broeken toch "uitverkocht” geraakt door het succes van de pop-upstore en de grote interesse in het uittenue!

De rokjes en broekjes zijn inmiddels nabesteld en worden weer bedrukt met het MHV embleem en worden de komende weken nageleverd. Wanneer precies communiceren wij via de bekende kanalen: de MHV App en de MHV-website!

Heb jij nog geen tenue kunnen aanschaffen? Op de website van HockeyGear is het tenue inmiddels te bestellen, zie https://hockeygear.eu/nl/clubshops/mhv-maarssen. Met de code die op je voucher staat (code die achter 'MHV-' staat) krijg je de korting zoals gecommuniceerd! Doe dit snel, want de competitie gaat beginnen en de kortingscode is voor beperkte periode beschikbaar.

Geen voucher? Mail dan je gegevens naar [email protected], dan ontvang je van Rolin per mail je voucher.

Mocht je bij het bestellen een seniormaat willen combineren met een juniormaat, bijvoorbeeld een S shirtje en 164 rokje, selecteer dan een andere maat en geef dat dan aan bij de opmerkingen bij je bestelling. Juniormaten en seniormaten zijn bij de bestelling niet te combineren, maar dit zal bij de afhandeling van de order worden gecorrigeerd.

De uitverkochte maten shirts zijn reeds in nabestelling en zijn helaas eind november pas weer leverbaar. Een maatje groter of kleiner nemen behoort ook tot de mogelijkheden natuurlijk…

Heb je een individuele "klacht” zoals verkeerde maat of geslacht shirt gekregen, productiefout in de sokken of andere fouten dan kan dit worden gemeld via dit formulier: https://forms.gle/TFwQhdJWGyfAeaBz5 en zal dit worden opgevolgd. Desbetreffende leden ontvangen een terugkoppeling wanneer meer informatie beschikbaar is.

Keepers hebben op dit moment hun nieuwe shirts nog niet ontvangen en de mogelijkheid om de keepersshirts online te bestellen zijn nog niet beschikbaar. We vragen nog even om jullie geduld en zullen jullie per mail informeren als meer informatie bekend is.

Met sportieve groet!

Rolin en Jan-Jasper