Corona-update 28 november

1-12-2021
Gezien de afgekondigde Coronamaatregelen zal de bar de komende weken tot de winterstop slechts in het weekend open kunnen zijn tot 17:00. Publiek bij wedstrijden en trainingen is niet toegestaan. De horeca is alleen toegankelijk met het Coronatoegangsbewijs.

Op doordeweekse dagen zal tot 17:00 de gang geopend zijn waarmee toegang tot toilet, EHBO/ijs en kleedkamers is geborgd. Ook voor die ruimten geldt dat toegang alleen mogelijk is met vertoon van het Coronatoegangsbewijs.

Door ieders inzet zijn de afgelopen heel goed verlopen. Veel dank daarvoor! Zo houden we MHV in ieder geval tot de winterstop open!

Met betrekking tot zaalhockey kunnen we het volgende melden: Om toegang te kunnen krijgen tot een sporthal is een coronatoegangsbewijs (plus ID-bewijs) nodig voor personen van 18+. Deze situatie zou gedurende de komende maanden kunnen veranderen, check hiervoor de MHV App.

Sportwedstrijden die na 17:00 zijn ingepland, zoals een enkele zaalhockeywedstrijd, zullen door de KNHB opnieuw worden ingepland zodat deze wedstrijden binnen de coronamaatregelen gespeeld kunnen worden. Trainingen na 17:00 kunnen niet doorgaan, hiervoor zijn alternatieve mogelijkheden voorgelegd aan de teambegeleiders.