MHV Marshalls – groot beroep op alle seniorleden en ouders

28-8-2020
Beste MHV-leden en ouders van MHV-leden,

In deze vreemde tijden doen we een uitzonderlijk beroep op jullie allemaal.

We zoeken vrijwilligers die als MHV Marshalls op zaterdagen en zondagen in shifts van maximaal 3 uur de coronarichtlijnen willen helpen handhaven op het terrein van MHV.
Dit is een dankbare en soms misschien ook een ondankbare taak. Maar als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt zal de te dragen last minder zijn en zal het begrip voor de MHV Marshalls weekeinde naar weekeinde toenemen.
Het betreft vanaf 5 september tot aan de winterstop 13 weekenden waarin we 8 shifts per weekeinde te bemensen hebben. We zoeken 4 tot 6 MHV Marshalls per shift.
Dat betekent dat we per weekeinde tussen de 32 en de 48 vrijwilligers nodig hebben om hockey op MHV binnen de geldende richtlijnen mogelijk te kunnen blijven maken.
Als iedereen 1 keer zijn bijdrage hieraan levert, hebben we tussen de 400 en 600 personen nodig die zich hiervoor aanmelden.

Dat zou een uniek moment zijn in de toch al bijzondere geschiedenis van MHV. Met ons allen – ouders van 1000 jeugdleden en 600 senioren – moeten we echter in staat zijn dit te bemensen. 
Voel je je ook een onderdeel van de MHV familie en wil je ons helpen om iedereen met plezier te kunnen laten hockeyen, meld je dan ALSJEBLIEFT aan via het aanmeldformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNyJ9y-Fn1vun9ugrF7_id8WtGImBUcklhnRNQMZ8vz5A5_Q/viewform. Daarbij kan je ook een weekeinde of dag naar voorkeur aangeven.

Met sportieve groet,

Het bestuur