Nieuw bestuurslid Hockeyzaken

15-5-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders/verzorgers,

We zijn blij te kunnen melden dat we bij de ALV van oktober 2020 Gwen Tonino kunnen benoemen tot bestuurslid Hockeyzaken, een rol die ze zal overnemen van Frank Bentvelzen. De komende maanden loopt zij alvast met Frank mee.

Gwen is 40 jaar oud en werkzaam als business controller bij een grote retailer. Sinds 2015 is zij lid van MHV. Sinds haar 16e heeft ze gehockeyd bij verschillende clubs. Op dit moment speelt ze met veel plezier in het Veterinnen DT team en de 7*7-competitie op de vrijdagavond. Ook zet zij zich sinds 2019 in om de Tulpencursus tot een succes te maken. Gwen is veelvuldig op de club te zien, onder andere om te ondersteunen bij de trainingen van de jongste jeugd. Ze woont met haar man Maarten, zoon Casper en dochter Florine in Maarssen-Dorp. Casper hockeyt in de 6E, Florine in de F.

Gwen vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de vereniging. Dat zie je terug in haar enthousiaste inzet voor onze (jongste) jeugd. Ze is gedreven om in de rol van bestuurslid Hockeyzaken een waardevolle bijdrage te leveren aan het plezier, de prestatie en ontwikkeling van onze leden.

Met sportieve groet,

Bestuur MHV