DentiQ-Tulpencursus verplaatst naar 13 juni

23-3-2020
Nieuwsafbeelding
De DentiQ-Tulpencursus is vanwege het coronavirus verplaatst van zaterdag 18 april naar zaterdag 13 juni. Het programma blijft zoals deze was gepland. Mocht de DentiQ-Tulpencursus niet kunnen doorgaan op 13 juni, dan zullen de deelnemers hierover worden geïnformeerd.

Programma Zaterdag 13 juni 2020
13:30 – Ontvangst & aanmelden
14:00 – Welkom & warming-up
14:15 – Start training
16:00 – Feestelijke afsluiting: borrel (met DJ) & leuke activiteiten voor de kinderen!

Kinderen vanaf 6 jaar (voor 1 oktober 2020) kunnen kennismaken met hockey tijdens de DentiQ-Tulpencursus op zaterdag 13 juni. Het belooft een leuke, leerzame en bovenal gezellige middag te worden, waarin aankomende jeugd én hun ouders onze gezellige vereniging kunnen ervaren! We sluiten de cursus vanaf 16:00 feestelijk af met een borrel en veel leuke activiteiten.

Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets. Mis deze unieke kans om kennis te maken met MHV en hockey niet!


Nog niet aangemeld? Doe dat dan voor 1 juni op https://www.mhvmaarssen.nl/aanmelden.


Geen twijfels over een lidmaatschap voor komend seizoen? Inschrijven voor seizoen 2020-2021 kan nu al via https://www.mhvmaarssen.nl/aanmelden. Kies voor het 'regulier lidmaatschap'.


Veel gestelde vragen:

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?
Als je op 1 oktober 2020 6 jaar oud bent, mag je mee doen aan de Tulpencursus. Vanaf deze leeftijd mogen kinderen namelijk ook worden aangemeld als lid van MHV.
Ben je ouder dan 8 jaar? Neem dan even contact op met [email protected].

Is de Tulpencursus alleen voor kinderen?
Deelname wel, maar de cursus is er zeker ook voor hun ouders! Tijdens de cursus krijgen zij een goede indruk van wat ze kunnen verwachten als hun kind gaat hockeyen bij MHV. En na afloop tijdens de borrel kunnen ze ook proeven van de sfeer op de vereniging!

Zijn er kosten verbonden aan de Tulpencursus?
Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets.

Hoe word ik lid van MHV Maarssen?
Is de Tulpencursus goed is bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van MHV Maarssen. 

Ik kan niet deelnemen aan de Tulpencursus op 13 juni. Mag ik dan nog wel lid worden?

Mag ik zelf mijn groepje samenstellen?
Nee, de groepjes worden ingedeeld door de organisatie. Wel kun je de namen van één of twee vriendjes of vriendinnetjes opgeven bij inschrijven. Wij doen ons uiterste best om jullie samen in te delen.

Wordt mijn groepje ook mijn team straks?
Nee. De indeling tijdens de Tulpencursus staat helemaal los van de teamindeling straks na inschrijving als MHV-lid.

Heb ik een hockeystick nodig om mee te doen?
Kun je geen hockeystick lenen, of heb je nog geen eigen stick? Geen probleem, we hebben genoeg leensticks liggen voor gebruik tijdens de Tulpencursus. Het dragen van een bitje raden we aan, maar is niet noodzakelijk.

Andere vragen?
Neem contact op met [email protected].