Nieuwe secretaris in het bestuur

7-12-2019
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders,

Tijdens de ALV van september jongstleden gaven we aan dat we hoopten snel een nieuwe bestuurssecretaris te zullen vinden om zitting te nemen in het bestuur. Inmiddels zijn wij blij te kunnen melden dat Corette Beentjes in het bestuur van MHV de rol van secretaris zal gaan vervullen. Corette neemt hierbij het stokje over van Corine van Steenveldt-Hutink.

Corette is 39 jaar oud en werkzaam als strategisch marketeer bij een grote financiƫle instelling. Sinds 2015 is zij lid van MHV. Op dit moment speelt ze met veel plezier in Veterinnen A. Zij heeft vanaf haar 8ste gehockeyd in veel eerste teams en bij SCHC in de overgangsklasse gespeeld. Zij woont met haar man Mark, en haar zoons Thijs en Luuk in Maarssen-Dorp. Mark en Thijs hockeyen beiden ook bij MHV, respectievelijk in Veteranen E en Jongens 6E. Luuk mag volgend jaar eindelijk starten met de Tulpencursus.

Naast hockey vindt zij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de vereniging. Afgelopen jaren is zij al betrokken geweest bij een aantal events en nu komt daar een mooie rol bij in het bestuur van MHV. Corette kan in de rol van secretaris haar passie voor hockey combineren met haar motivatie om MHV als vereniging weer een stap verder te helpen.

Met sportieve groet,

Bestuur MHV