MD4 kampioen!

10-6-2018
Nieuwsafbeelding
De hockeymeisjes van MHV Maarssen D4 zijn na een prachtige reeks wedstrijden kampioen geworden van hun poule en prolongeren hiermee hun titel.


Ieder jaar weer worden de teams gevormd met een aantal nieuwe meisjes die zijn doorgestroomd uit een jongere leeftijdklasse. De technische staf staat dan voor de uitdaging om van deze groep een winnend team te maken dat bovenal plezier heeft in het spelletje.


Het coachende duo Roland en Daam-Martijn heeft deze missie ook dit jaar weer geflikt. Samen met de trainsters Bregje en Celine hebben ze een mentaal sterk en soepel spelend team gesmeed. Hierdoor wisten de meiden in de belangrijke wedstrijden te presteren en de noodzakelijke punten te pakken. Met wekelijks vaak trotse ouders langs de lijn die een deel van hun zaterdag vrijwillig opofferden om hun dochters te supporten naar het kampioenschap en te genieten van het vertoonde spel.


Na de laatste wedstrijd die nog gewonnen moest worden om het kampioenschap veilig te stellen, werden  alle meiden door teammanager Jill op het veld gehuldigd met een beker, bloemen en een feesthoed met slingers. Door de feestvreugde bleef het nog lang onrustig op het veld.