MHV doet mee: Swim to Fight Cancer 2 september 2018

18-4-2018
 


Op zondag 2 september aanstaande organiseert Stichting Fight Cancer voor de eerste keer in Stichtse Vecht de Swim to Fight Cancer. Daarmee is Stichtse Vecht de 11e gemeente in Nederland die deze uitdaging op zich neemt.


Volwassenen en kinderen (10-15) zwemmen respectievelijk 2 km en 500 meter om geld op te halen voor onderzoek ter verdere voorkoming van en genezing van kanker.


Op 10 april jongstleden vond er een bijeenkomst op Nyenrode plaats waarbij organisatie en geïnteresseerden elkaar troffen en zich door Marc Lammers lieten enthousiasmeren om mee te doen aan deze swim.


Namens MHV heb ik hem een belofte gedaan: er zwemmen in ieder geval 100 van onze leden mee en (misschien) ook wel 100 van hun ouders.


Wil je niet zwemmen of kan je niet zo goed zwemmen: doneer dan door je steun te betuigen aan andere zwemmers en kom op 2 september langs in Breukelen om de zwemmers aan te moedigen.


Jongens D2 en Veterinnen DC hebben zich al als team aangemeld; wie volgt??


Schrijf je hier in als je mee wilt zwemmen:Als je je als team inschrijft, kunnen teamleden zich nadien altijd aan dat team toevoegen; je hoeft dus niet je hele team in 1 keer in te schrijven. Inschrijven kan ieder teamlid doen nadat een van de teamleden het team heeft aangemeld.


Steun hier een van de zwemmers of een team:Op naar de 100 deelnemers namens MHV en op naar een geweldig bedrag dat we met elkaar bijeen gaan zwemmen voor Fight Cancer!


Namens het bestuur,


Xenia Schonfeld