Teams zoeken spelers

Wil je graag hockeyen bij MHV, maar weet je niet in welk team?

Misschien kan deze pagina jou helpen. Hieronder staat een actueel overzicht van teams die op zoek zijn naar versterking voor seizoen 2024-2025:

Vragen?

Jeugd: [email protected]
Senioren:  [email protected]

Jeugd
MHV heeft in nagenoeg alle leeftijdscategorieën plek voor jou beschikbaar! Stuur een mail naar [email protected] als je een proeftraining wil doen of benieuwd bent naar meer informatie.

Trimhockey Dames & Heren
Gezocht: nieuw hockeytalent en ervaren hockey(st)ers
Wil jij beginnen met hockey en zoek je een laag instap niveau.....
Of
Ben jij een ervaren hockeyer met een te drukke weekend agenda die het leuk vindt om te trainen en eventueel door de weeks competitie te spelen....
Of
Wil je lekker hockeyen maar flexibel kunnen zijn.....
Schroom dan niet en kom gezellig trimhockeyen.
Het niveau van Trimhockeyers varieert van beginners tot gevorderd/zeer ervaren en de leeftijd varieert van 30 tot 60 jaar.
We trainen op dinsdag van 21.00u tot 22.30u, en doen gezellig nog een drankje met wie wil.
Ons wedstrijdteam speelt op maandagavond (eens per drie weken) in de 1e klasse van de regionale competitie.
Kom gezellig een paar keer geheel vrijblijvend meetrainen.
Contact: Bart van Riel 06-51427843 of [email protected]

Heren 5 
Klasse: 5e klasse
Gezocht: nieuwe spelers 
Meer informatie: Heren 5 is op zoek naar nieuwe heren voor komend seizoen, die het leuk vinden om in een nieuw en fris team te hockeyen. Ben, of ken, jij enthousiaste en gezellige heren die houden van hockey, gezelligheid en een drankje na de wedstrijd?  Laat het ons weten!
Contact: Joris Knol 06-40498124

Heren 45-2
Klasse: Overgangsklasse
Gezocht: enthousiaste kerels
Meer informatie: Heren 45-2 zoekt spelers! Na een topjaar in de derde klasse hebben wat helden uit ons team zich in de kijker gespeeld bij de club.. Helaas zijn wij daardoor op zoek naar nieuw talent.
H45-2 zoekt enthousiaste kerels, die graag lekker een potje willen hockeyen op zondag, maar ook op woensdag willen we winnen! Daarnaast zijn we vooral een gezelligheidsteam van mooie jongens. Het laatste weekend van januari maken we jaarlijks St Anton onveilig, in juni is de befaamde team BBQ als afsluiter van het seizoen met MPV uitreiking en in december gaan we dineren (met daarna voetjes van de vloer) in Utrecht. Kan je (een beetje) hockeyen en ben je op zoek naar gezelligheid, neem dan contact op met Menno van der Lely ([email protected] of 0611119785) 
Contact: Menno van der Lely [email protected] of 06-11119785

Heren 45-3
Klasse: 1e klasse
Gezocht: keeper + spelers
Meer informatie: We vormen een gezellig team en proberen uit elke wedstrijd het beste te halen, maar zijn ook in staat te accepteren dat een tegenstander soms beter is.
Goede sfeer, kameraadschap en plezier staan centraal maar ook de drive om het beste uit ons zelf en het team te halen.
We zijn opzoek naar een verbreding van onze selectie met "jong talent” en in verband met het vertrek van 2 keepers, een nieuwe doelverdediger.
Heb je vroeger gehockeyd en/of ben je een actieve trimhockeyer en vind je het leuk om weer onderdeel te zijn van een sportief team, meld je dan vrij blijvend aan of train eens met ons mee. Je bent meer dan welkom!
Contact: Peter van Koningsbruggen [email protected] of 06-20419624

Dames 3
Klasse: 3e klasse
Gezocht: keeper
Meer informatie: Maarssen Dames 3 (res 3e klasse) is opzoek naar een nieuwe keeper voor volgend seizoen. We zijn een gemotiveerd maar ook een gezellig hockeyteam. We willen graag kampioen worden en trainen daar dan ook hard voor! We trainen 1x in de week op waterveld. Voor de gezelligheid hebben we een feestcommissie die leuke teamuitjes organiseert naar bijvoorbeeld de karaokebar of zelfs Antwerpen!??
Ben jij een keeper en heb jij zin in een top hockeyseizoen bij dames 3? Laat het ons weten en kom een keer meetrainen!
Contact: Luca Besselink [email protected] of 06-27141351

Dames 4
Klasse: 4e klasse
Gezocht: 4 fanatieke hockeysters (23+)
Meer informatie: We zijn fanatiek op het veld, maar we genieten even hard van de biertjes na de training of een wedstrijd. En natuurlijk van leuke teamuitjes, weekenden en feestjes!
We trainen op woensdagavond en hebben niet 1, maar 2 trainers.
Interesse? Leuk! Kom een keer meetrainen, dan kun je kijken of het niveau bij je past en je het gezellig vindt!
Contact: Eva Martens 06-23455212

Dames 5
Klasse: 4e klasse
Gezocht: 3 gezellige fanatieke hockeysters + keeper
Meer informatie: Wij zijn een gezellig en fanatiek team op het veld. Naast het veld zijn er vrijblijvende uitjes als de jaarlijkse wintersport, teamweekend, carnaval, uitjes als de Pro League bezoeken en kraamvisites. Niets is te gek in dit team! We trainen elke dinsdag van 20.30 uur tot 22.00 uur onder leiding van onze trouwe trainer en coach. De teamleden zijn tussen de 27 en 36 jaar oud/jong. Heb jij interesse om ons team te versterken? Schroom niet en kom een keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is.  
Contact: Joelle Vos 06-50599565 of Stephanie Fakkert 06-42213311

Dames 6
Klasse: 5e klasse
Gezocht: 3 leuke nieuwe meiden!
Meer informatie: Wij van dames 6 zoeken jou! Ons team heeft twee prioriteiten: wedstrijden winnen en een gezellige tijd hebben samen. We trainen iedere dinsdag van 20:30 tot 22:00 en spelen elke zondag een wedstrijd. Tijdens het spel gaan we vol energie voor de bal, maar na speeltijd zijn we niet vies van napraten met een koud biertje (of een ander lekker drankje)! We doen samen veel leuke dingen zoals bowlen, poolen en een teamweekend. De ambitie op het veld is winnen.
Ben jij of ken jij de topper alle ballen uit het goal gaat houden? Of bel je juist degene die de doelpuntjes gaat maken voor ons team? Kom vooral een keertje meetrainen!
Wij zoeken nog 3 spelers waarvan 1 keepster. Zoek je een leuk team? Stuur dan vooral een berichtje!
Contact: Debora 06-40206652

Dames 8
Klasse: 5e klasse
Gezocht: Keeper
Meer informatie: Dames 8 is opzoek naar een keepster om het team compleet te maken! Wij zijn een ontzettend gezellig team dat op het veld altijd strijd voor de punten. Plezier is onze andere prio.
Op woensdagavond (19:30-21:00) trainen we met onze vaste trainer, tevens coach. We zoeken een leuke spontane meid voor in het doel, ervaring zou fijn zijn, niet verplicht. Leeftijd: ca. 22 - 29 jr. Meetrainen gewenst.
Contact: Fenna 06-29398693

Dames 9
Klasse: 6e klasse
Gezocht: nieuw hockeytalent
Meer informatie: Zoek jij een hockeyteam waar presteren, teamwork en gezelligheid samenkomen? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden! Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten gaan we voor de teamspirit, met de derde helft, teamuitjes en een teamweekend. Voor komend seizoen hebben we plek voor nieuwe speelsters die fanatiek willen hockeyen en ons team weer compleet maken.
We trainen op woensdagavond van 19.30-21.00uur. Train een keer mee om te zien of er een klik is.
Contact: Interesse? Stuur dan een appje naar Amber Vos: 06-29602751. Tot snel!

Dames 30-1
Klasse: Overgangsklasse
Gezocht: nieuwe speelsters
Meer informatie: Dames 30+ 1 is op zoek naar nieuwe speelsters voor volgend seizoen ('24-‘25)! Ben, of ken, jij die sportieve hockeyster die ervan houdt om lekker te trainen en fanatieke wedstrijden te spelen met een heel leuk team in de overgangsklasse? Laat het ons weten en kom alvast een keer meetrainen!
Contact: Sandrine Verduijn [email protected] 06-24533963