Sponsoring

Sponsor worden en een team aankleden?

Heeft u interesse in een mooie vorm van exposure door één van onze teams aan te kleden?

Het aankleden van een team levert u niet alleen extra zichtbaarheid op binnen en buiten de regio, maar ook gaat u op deze manier de binding aan met een team en haar vereniging. Kortom, een hockeyteam sponsoren is een unieke manier om uw bedrijf in de spotlights te zetten!

Onze partner Hockeygear.eu biedt u talloze mogelijkheden voor teamaankleding. Hockeygear.eu is een betrouwbare, flexibele en professionele partner in het leveren van teamkleding met professioneel drukwerk. Zij bieden u altijd een scherpe offerte op maat aan waarin al uw persoonlijke wensen als sponsor zijn meegenomen.

Zij hanteren een full service werkwijze met een vast contactpersoon van offerte tot aan een eventuele rechtstreekse facturatie aan u als sponsor. Bij akkoord op een offerte wordt altijd kosteloos een pasmaten serie verstrekt voor bepaling van de juiste maten. Daarnaast wordt uit eigen voorraad geleverd waardoor snel bedrukt en uitgeleverd kan worden.

In de sponsormap vindt u voorbeelden van verschillende sponsormogelijkheden. Dit zijn de meest gangbare sponsor voorbeelden, uiteraard is alles in te vullen naar eigen wens.