Nieuwsafbeelding

MHV Maarssen lanceert de Walk of Fame

5-3-2015


Beste MHV-er,
 
Het kan je niet ontgaan zijn: MHV Maarssen is bezig met één van de grootste operaties uit haar 43-jarig bestaan. We breiden uit met een nieuw veld en vervangen ons hoofdveld. Beide worden watervelden, waardoor ons complex in één klap 'state of the art' wordt. 
 
Een grote groep vrijwilligers is al maanden erg druk met deze operatie 'Vierde Veld', zoals we 'm noemen. Denk daarbij aan vergunningsaanvragen, onderhandelingen met aannemers, veldkeuze, communicatie, afstemming met belanghebbenden, financiering, etc etc. Teveel om op te noemen.
 
Eén van de allerbelangrijkste onderdelen is de financiering van het geheel. De financieringsopzet die aangenomen is in de Algemene Leden Vergadering van juli 2014 bevatte het onderdeel 'fundraising'. Deze fundraising behelst een bedrag van € 50,000,- dat gefinancierd moet worden door onszelf: de leden, sponsors, ouders en andere mensen die MHV een warm hart toedragen. Als we er in slagen € 50.000,- bij elkaar te brengen dan is de impact op contributie enorm te beperken.
 
Om dit grote bedrag daadwerkelijk binnen te halen, komen we met een uniek initiatief: de 'MHV Walk of Fame'. Een ontzettend leuk initiatief waarbij eenieder zijn naam op een tegel op ons nieuwe terras vereeuwigd kan krijgen. In de bijlage en op onze site  lees je alle informatie.
 
Ik roep, namens het Bestuur, al onze leden, teams, aanvoerders, coaches, sponsors, commissies, ouders, families, vrienden, buren én anderen op om een tegel in de Walk of Fame te kopen. Een kleine investering in een fantastische hockeytoekomst, die je bovendien in de contributie weer terugverdient.

En speciaal voor jeugdteams: ga samen met je teamgenoten geld inzamelen. Door cupcakes te bakken en te verkopen, door auto's te wassen, door statiegeldflessen in de buurt op te halen, door de ouders lief aan te kijken. Inspirerende voorbeelden zullen we delen op de site. Heel veel succes!
 
Regel het meteen; wacht niet af. Klik *nu* op www.mhvmaarssen.nl/walkoffame, vul het aanmeldformulier in en geef de club je steun. Want zo doen we dat op MHV!
 
Enorm bedankt voor je bijdrage.
 
Sportieve groet,
 
Jeroen Willem Klomps
Voorzitter MHV Maarssen