Lid worden?

16-4-2014
Nieuwsafbeelding
Lid worden?
Afgelopen zondag was de laatste dag van de Tulpencursus 2014. Als de Tulpencursus goed is bevallen, dan kunt u uw kind vanaf vandaag inschrijven voor het lidmaatschap van MHV Maarssen. De leeftijd waarop je als Benjamin kunt komen hockeyen is 6 jaar (vóór 1 oktober 2014). In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is in verband met beperkte veldcapaciteit besloten voor seizoen 2014-2015 geen 5-jarige jongens (op of na 1 oktober 2014) toe te laten. Kinderen ouder dan 6 jaar kunnen zich vanzelfsprekend ook inschrijven; in sommige gevallen is er plek, anders kom uw kind op de wachtlijst. Voor het nieuwe seizoen zijn er waarschijnlijk wel plekken vrij voor 9-jarige jongens!  

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website tot 16 mei 2014. Graag alle velden, inclusief IBAN, invullen. Rond 15 juni 2014 zal duidelijkheid over de inschrijving worden gegeven.  

Houd bij de inschrijving rekening met de volgende zaken: 
Voor het hockeyseizoen 2014-2015 kan MHV maximaal 63 jeugdspelers in de jongste leeftijdscategorie toelaten. Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de kinderen in de Benjamins op de woensdagmiddag, zijn er nog geen teams en spelen de kinderen geen wedstrijden.

Bij meer aanmeldingen dan beschikbare capaciteit, zal toelating als lid plaatsvinden na afweging van de volgende criteria: wonende in Maarssen (inclusief Tienhoven en Oud-Zuilen), reeds broertjes, zusjes lid of ouders lid en/of actief op MHV, en concrete toezeggingen van ouders om een ondersteunende rol binnen de vereniging te vervullen. 

Indien uw kind van 6 jaar niet is geplaatst vervalt de inschrijving; er wordt geen wachtlijst gehanteerd voor deze leeftijdsgroep.

Voor de overige leeftijden moet MHV Maarssen helaas een wachtlijst hanteren; zie hiervoor de website (lidmaatschap/wachtlijstbeleid). Het komt er in het kort op neer dat de plaatsingsmogelijkheden zeer gering zijn en in hoofdzaak afhankelijk van opzeggingen, verhuizingen van bestaande jeugdleden. Als er zich in de toekomst uitbreidingsmogelijkheden voordoen dan wordt u vanzelf door de club benaderd. 
Commissie Jongste Jeugd