Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Elftaljeugd: Start voorbereiding en competitie seizoen 2017-2018

14-2-2017
De KNHB heeft het (voorlopige) wedstrijdschema voor seizoen 2017-2018 gepubliceerd. Hoewel de tweede helft van het huidige seizoen nog niet eens begonnen is, vinden we het toch belangrijk nu al de planning van de start en voorbereiding voor het volgende seizoen te communiceren. Deze planning voorziet in een voorbereidingsperiode van tenminste twee weken voor Breedteteams, en drie weken voor Prestatieteams (Opleidings- en Lijnteams).


Voor Lijnteams ABCD start de officiële voorbereiding op het nieuwe seizoen in de week van 14 augustus 2017.
 

Voor Opleidingsteams C en D start de officiële voorbereiding in de week van 21 augustus 2017.
 

Spelen in een Prestatieteam (Lijn- of Opleidingsteam) is geen verplichting, maar een keuze. Als je er echter voor kiest in een Prestatieteam te spelen, dan komen daar bepaalde verantwoordelijkheden bij kijken. Zo worden spelers die geselecteerd (willen) worden voor een Prestatieteam geacht aanwezig te zijn gedurende de gehele voorbereiding. Spelers die nu al weten dat ze niet aanwezig zijn gedurende de voorbereiding moeten dit vooraf kenbaar maken bij hun huidige coach en de betreffende Technisch Coördinator.
 

Voor Breedteteams zal de officiële voorbereiding starten in de week van 28 augustus 2017.


We merken tenslotte nog op dat teams ook eerder met hun voorbereiding kunnen starten. We vragen wel om dit tijdig kenbaar te maken bij de Technische Commissie om een goede planning te kunnen waarborgen.


Met sportieve groet,
De Technische Commissie