Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Contributie MHV door ClubCollect: bericht ontvangen?

1-2-2017
ClubCollect heeft onlangs alle MHV-leden een mail of sms gestuurd over de inning van contributie. Het zou kunnen dat de mail in de 'spam box' terecht is gekomen. Dus: heb je geen bericht gekregen van ClubCollect, controleer dan svp even de 'spam box' (map ongewenste mail). 


Contributie-inning door ClubCollect 

Zoals op de ALV van oktober besproken, werken wij vanaf nu voor de inning van contributie samen met ClubCollect. ClubCollect is een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies en voert dit inmiddels uit voor meer dan 400 (sport)verenigingen in Nederland. 


Hoe gaat het in zijn werk?
 ClubCollect stuurt namens MHV naar ieder lid een e-mail met het verzoek de contributie te voldoen. Komt de e-mail niet aan, dan stuurt ClubCollect een brief of SMS. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kun je de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kun je aangeven of je deze betaling in één keer wilt voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht en dit is alleen mogelijk via automatische incasso). Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Als je hebt gekozen voor betaling in termijnen dan krijg je voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief.


Indien we nog niet beschikken over je (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zal je binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar je deze gegevens kunt invullen. Je kunt de juiste gegevens uiteraard ook zelf doorgeven via [email protected].


Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect vind je op www.clubcollect.com.


Met vriendelijke groet,
Bestuur MHV Maarssen