Daar was ie dan, de 3e van de 9 finales…

3-4-2014

Via diverse media was de topper van afgelopen zondag aangekondigd. Dit kon je duidelijk zien aan de grote getale supporters die op de wedstrijd tegen Noordwijk afgekomen waren.

Namens heel heren 1, willen wij jullie bedanken voor jullie support!!

Dit stuk heeft wat langer op zich laten wachten, dan wat jullie gewend zijn. Oorzaak hiervan is, dat ondergetekende heeft zitten wikken en wegen wat ik over de wedstrijd moet gaan vertellen.

Zoals jullie hebben kunnen zien hebben de heren van Heren 1 afgelopen zondag een topprestatie neergezet. Helaas hoort het ook bij de sport dat er verkeerde beslissingen genomen worden door scheidsrechters. De strafcorner die onterecht (wij zijn niet de enige die dat vindt, heb het publiek na deze beslissing ook duidelijk gehoord) gegeven was, vloog er helaas in.
Hierdoor voelde het als een verlies…

Na de wedstrijd en dinsdag op de training nogmaals, hebben we stilgestaan bij de wedstrijd. Het enige wat je mag zijn is trots!
Trots op hoe je gespeeld hebt!
Trots op de ontwikkeling die alle spelers dit seizoen hebben gemaakt!
Trots op het feit dat je de enige ploeg bent die 4 punten van de nummer 1 gepakt heeft!

De knop is inmiddels om en we richten ons alweer op de 4e van de 9 finales. Aanstaande zondag wacht ons de lastige uitwedstrijd op en tegen Soest.
Door het gelijke spel van afgelopen zondag zijn we 1 punt uitgelopen op nummer 3 Mijdrecht (verschil nu 8 punten) en blijven we 4 punten achter op Noordwijk.

Komen jullie weer kijken zondag, hoe de heren wederom een fantastische prestatie gaan neerzetten?
Tot zondag!

Toine Vossen
Een waanzinnig trotse coach van MHV Maarssen heren 1