Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Voorbereidingen zaalcompetitie al in volle gang

1-9-2016
Nieuwsafbeelding

De eerste wedstrijden zijn buiten nog amper gespeeld of de zaalcommissie is al gestart met de voorbereidingen van een nieuw zaalhockeyseizoen.

Hierbij een eerste update.

Wie spelen er zaalhockey?

Zaalhockey wordt bij MHV gespeeld door alle E8 tallen, alle juniorenteams en een aantal seniorenteams.

Wanneer starten de zaalhockeywedstrijden?

De wedstrijden in de zaal worden gespeeld tussen 3 december 2016 en 12 februari 2017. Grote kans dat je moet spelen en/of fluiten tijdens het sinterklaasweekend en het laatste weekend van de kerstvakantie.

Wat zijn de kosten?

De precieze kosten zijn nog niet helemaal duidelijk, maar zijn naar verwachting hetzelfde als vorig jaar. Zodra dit bekend zullen we dit communiceren.

Hoe zit het met de trainingen?

Er wordt gestreefd om voor ieder team 1 trainingsmoment per week in te plannen. Gezien de beperkte zalencapaciteit is dit een hele uitdaging.

Deze trainingen vinden plaats van begin december tot half februari. Hoewel geprobeerd wordt om op de trainingstijden van buiten ook binnen te trainen, leert de ervaring dat dit nauwelijks gerealiseerd kan worden gezien de capaciteit in de zalen.

We snappen dat dit i.v.m. andere activiteiten lastig is, daarom streven we er naar om het trainingsschema voor de zaal zodra het bekend is z.s.m. via de site te communiceren.