Het seizoen is geopend: wat een topdag!

29-8-2016
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 27 augustus opende MHV wederom op grootse wijze het hockeyseizoen 2016-2017. Niet alleen is MHV opnieuw gegroeid en promoveerde Heren 1 naar de 2e klasse, daarnaast viert onze club dit seizoen haar 9e Lustrum! 

Dankzij de jeugd hoofdsponsor ABN AMRO, de kersverse kledingsponsor van Heren 1 en Dames 1 Restaurant Enya, Groente- en Fruithandel De Groot, de gezamenlijke tandartsen van Maarssen, de prachtige nieuwe plantenbakken van Bloembinderij Jan Bruntink en wijnleverancier De Wijngenoten, hebben we genoten van een geweldige, sportieve, zon-overgoten dag. Het begin van de middag stond in het teken van hockey clinics, bitjes happen en veel waterplezier op en rondom de watervelden.
Na het bekendmaken van het Lustrumthema ‘Blue Madness’ ging ‘de Taste of Maarssen’ van start, met heerlijke burgers van Alex, smoothies en salades van De Groot en drankjes van Wijngenoten.
 
Op 28 januari 2017 bestaat MHV werkelijk 45 jaar. Dit gaan we goed vieren met de leden en vele trouwe sponsoren. En bij een lustrum hoort ook een lustrumfeest! Zet 1 juli alvast in je agenda, want danwordt het seizoen en het ‘Blue Madness lustrumjaar’ afgesloten met een spetterend feest. 

  
 
 
   
 
Bovenstaande foto's: Sandra Stokmans

Veel dank aan de organisatie!