Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Inschrijving KNHB-opleiding HT2-Elftal is wederom geopend

3-8-2016
MHV Maarssen heeft ingezet op het opleiden van haar eigen kader. Doel is om op termijn ieder team te kunnen voorzien van een trainer/coach die tenminste het opleidingsniveau HT2 heeft. Om dat te bereiken zoeken we enthousiaste trainers en coaches die zich verder willen verdiepen in het vak trainer/coach.


Vanaf september zal gedurende 10 workshops de trainer/coach worden opgeleid tot KNHB-gediplomeerd trainer voor elftalteams. Onder meer methodiek, didactiek, planning en bewegingsanalyse komen aan bod, maar ook omgaan met keepers tijdens trainingen en communicatie zijn zaken waar specifiek aandacht aan wordt besteed. De cursist wordt geacht gedurende de opleiding een aantal opdrachten te maken, en aan het eind van de opleiding een portfolio in te leveren. Op basis van dit portfolio wordt beoordeeld of je geslaagd bent. Voor een meer gedetailleerde omschrijving van deze opleiding verwijzen we naar de website van de KNHB:



De kosten van deelname aan deze opleiding bedragen EUR 375. Wij zijn bereid deze kosten voor onze rekening te nemen, mits je na succesvolle afronding tenminste 2 jaar verbonden blijft aan de club als trainer/coach. In beginsel vragen we je dit bedrag zelf te betalen. Bij succesvolle afronding zullen we deze kosten aan je vergoeden. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om deze kosten te betalen, dan kunnen we daar uiteraard over overleggen.


Opgeven kan via de volgende link:



Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.


Met sportieve groet,


Namens de Commissie Opleiding & Ontwikkeling,


Jayant Kaulesar Sukul