Enthousiast J8E1 support Heren 1

25-5-2016
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag speelde Heren 1 tegen Rapid. Eerste belangrijke wedstrijd naar onze play-off doelstelling. Resultaat: een 4-1 overwinning!


Ondanks het weer hadden velen van jullie zich weer langs de lijn opgesteld om ons aan te moedigen. Net als ons "Mini-team van de Week" J8E1.  Vol enthousiasme hebben zij onze voorbereiding meegemaakt, hockeyspelletjes gedaan met Jelle en daarna ons hartstochtelijk aangemoedigd.


Reacties op de vraag "Wat hebben jullie allemaal beleefd op MHV met de Heren 1?" waren heel leuk om te horen:


"Met het hele team mochten we mee in de kleedkamer om de tactiek voor de wedstrijd te bespreken. Na 10 minuten eigen tijd gingen we samen met ze inlopen. Toen gingen we met Jelle, een geblesseerde speler uit Heren 1, partijtje doen, even wat drinken en op het waterveld drie keer balbezitje doen. Toen mocht iedereen een eigen speler uitkiezen en daarmee t veld oplopen. De wedstrijd was echt superleuk om te zien. Ze wonnen met 4-1 en na afloop gingen we frietjes eten met drinken erbij. We hopen dat ze ons snel weer uitnodigen!"


"Ik vond het erg tof! Heren 1 kan zo goed hockeyen! Ik vond het erg leuk om de Shake hands met het andere team te doen. Jelle was erg aardig en liet ons leuke dingen doen zoals een partijtje. Wel heel aardig dat we frietjes en een frikandel kregen. Het was anders dan gedacht want Heren 1 is leuker, gezelliger en aardiger dan verwacht!"


J8E1; wij van Heren 1 vonden het super leuk dat jullie er waren! Dank jullie wel voor de support en zien jullie graag weer langs de lijn verschijnen.


Groet,


Heren 1