Wat een fantastisch familietoernooi 2016!

21-5-2016
Nieuwsafbeelding

Na twee edities met schitterend weer was het tijdens de 2016-editie de koudste Eerste Pinksterdag ooit… Dit mocht de pret echter absoluut niet drukken, want op de Olympische Spelen van MHV was genoeg te doen en te beleven om lekker warm te blijven. Met een officiele openingsceremonie werd de familiedag gestart, waarbij alle teams met een zelfgemaakte teamvlag en onder begeleiding van hun eigen teamlied werden voorgesteld op het veld. Wat een creativiteit hadden de teams in hun outfits gestopt! Na een verrassende Haka van het organiserende team ‘All Blacks’, het hijsen van de Olympische vlag en het aansteken van het vuur door onze voorzitters, kon het hockeyen beginnen.

Op een sportieve manier werd er de hele dag gestreden om de gouden plakken, maar daarnaast hadden de kinderen ook hun eigen Jeugdolympiade waar ze 3 onderdelen moesten afleggen. 
Na een zinderende finale tussen de ‘Schoonzwemmers’ en ‘Windsurfers’ met een shoot-out als absolute climax, werden tijdens de prijsuitreiking vele medailles en prijzen gewonnen. Onder andere voor mooiste taart en vlag, beste outfit en Jeugdolympier, Winnaar (‘Schoonzwemmers’ voor de 4e keer!) en poedelprijs. Borrelen, eten en lekker dansen maakten het Familietoernooi vervolgens helemaal af! 

De ‘All Blacks’ willen nogmaals alle sponsors, barpersoneel en overige hulp hartelijk danken en wensen de organisatoren voor het volgende familietoernooi heel veel plezier en succes! 
Organisatie 2017:
‘Schoonzwemmers’: familie Thole, Vrijssen en Hassing
‘Dressuur’: familie van Kleef, van Breen, de Wever, Bredt, Bouwens en Oudijk


En alle deelnemende families willen de All Blacks bedanken voor een onvergetelijke dag en een zeer succesvol familietoernooi!