TD ''vol gas in je regenjas''

20-5-2016
Nieuwsafbeelding
Heren 1 is wederom bezig aan een tot nu toe succesvol seizoen en wil dit graag bekronen met een promotieplek aan het einde van de competitie. Eerste hindernis aankomende zondag is Rapid Heren 1 uit Gorinchem.


Om dit doel te bereiken trainen wij hard, maar we kunnen het niet alleen. Jullie als trouwe supporters zijn daarin net zo belangrijk om ons in de vaart der volkeren vooruit de schreeuwen en te steunen. Onderdeel van onze vaste supporters (en Heren 1 van de toekomst) zijn de mini’s van de week. Speciaal voor komende zondag hebben niet één mini van de week, maar een heel "Mini-team van Week”. Jongens 8E1 zal ons vergezellen bij de voorbereidingen, supporteren ons tijdens de wedstrijd en we zullen afsluiten met een leuke verrassing.


Wij zien jullie naast ons "Mini-team van de Week” graag allemaal a.s. zondag om 14:45 langs de lijn!


Vanaf 16.00 uur vind het TD plaats op onze mooie club en vieren wij samen hopelijk de overwinning van de eerste horde op weg naar de play offs van Heren 1. 
Helaas zijn de weergoden ons vooralsnog niet goed gestemd. Daarom gaan wij vol gas in onze regenjas. Trek je mooiste blauw/oranje regenjas aan en laat merken dat jij achter onze mannen staat.


Diederik en Joris (DJ) draaien de zonnigste plaatjes om zo de regen weg te dansen en zingen.


Groet Heren 1, Puk en Wietske