Britt naar Landelijke Finale NK Shoot Out!

13-5-2016
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag vond bij HC Weesp de districtsfinale van de NK Shoot Out plaats. MHV Maarssen werd hier vertegenwoordigd door onze clubkampioenen Britt Kabo (MB1), Lea Goedegebure (MC4), Eva Klomp (MB2), Levi Kabo (JD1), Daan Vrijssen (JB1) en Wester van der Schoot (JD1).

Waar Eva en Lea helaas in de herkansingen ten onder gingen, wisten zowel Daan als Wester heel verdienstelijk in een sterk veld de halve finales te bereiken. Maar daarmee was de koek voor MHV Maarssen nog niet op: zowel Britt als Levi wisten door te dringen tot de finale.

Levi legde daarin beslag op een hele mooie 4eplaats. Britt behaalde zelfs een prachtige 2plaats, en verzekerde zich daarmee ook van een felbegeerde plek in de landelijke finale.Hiermee wordt MHV Maarssen voor het 2eachtereenvolgende jaar vertegenwoordigd in de landelijke finale van de NK Shoot Out, immers vorig seizoen wist ook Tim Noordijke dit te bereiken.

Van harte gefeliciteerd Britt, en wij wensen je veel succes zaterdag 25 juni a.s. op het terrein van HC Den Bosch !

Voor al onze deelnemers was het een leerzame, en bovenal heel gezellige dag, waarbij zij elkaar waar mogelijk ook luidkeels aanmoedigden tijdens de diverse shoot out-ronden. We mogen trots zijn op deze toppers !

Sportieve groet,
Xenia Kroes-Schönfeld, Wim Bourne en Hans Klomp