Kampioenen MHV Shoot Out Clubkampioenschap 2016

13-4-2016
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag onder een stralende zon zijn onze finales van de MHV shoot out kampioenschappen 2016 gespeeld. Bij zowel in jongens als de meisjes-categorie deden er 2 keepers en 6 spelers hieraan mee, na de afvalrace afgelopen vrijdag. En net als in de voorronde was het nu ook weer ongemeen spannend, waarbij in beide categorieën een sudden death gespeeld moest worden om de kampioen te kunnen bepalen.

 

De MHV Shoot Out Clubkampioenen 2016 bij de jongens zijn geworden: keeper Wester van der Schoot uit JD1 en speler Levi Kabo, ook uit JD1. Bij de meisjes waren keepster Eva Klomp uit MB2 en speelster Britt Kabo uit MB1 de besten. Van harte gefeliciteerd met jullie titel ! De prijswinnaars werden na afloop nog extra in het zonnetje gezet met een mooie beker en een kadobon, en ook voor de runners-up waren er prijzen beschikbaar.

 

Zij gaan MHV Maarssen vertegenwoordigen bij de districtsfinale Midden Nederland op zondag 8 mei a.s. bij MHC Weesp, en worden vergezeld door de speler en speelster die 2e werden bij de shoot outs, nl. Daan Vrijssen uit JB1 en Lea Goedegebure uit MC4. Wij wensen jullie allen daar heel veel succes en bovenal veel plezier toe!

 

Wij kijken terug op een geslaagd kampioenschap, en onze dank aan alle deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet, spelvreugde en sportiviteit!

 

Sportieve groet,

 

Xenia Kroes-Schönfeld, Wim Bourne en Hans Klomp