Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Tweede competitiehelft komt eraan!

4-2-2016
Nieuwsafbeelding

De laatste speelweekeinden in de zaal staan alweer voor de deur dus we gaan ons zo langzamerhand richten op het vervolg van de veldcompetitie!

In de week van 8 februari vinden de laatste zaaltrainingen plaats. Vanaf 15 februari zal er door alle teams, met uitzondering van de Jongste Jeugd (Benjamins, F-teams, E6-teams en E8-teams), weer volledig op het veld worden getraind. Hierbij zal weer het trainingsschema van vóór de zaalperiode gaan gelden. Dit schema zal binnenkort weer op de website en in de MHV-app zichtbaar zijn!

 

Voor de Jongste Jeugd (Benjamins, F-teams, E6-teams en E8-teams) geldt dat de veldtrainingen op woensdag en vrijdag (onder leiding van HockeyXperts) pas weer gaan starten na de voorjaarsvakantie! Dus in de week van 29 februari!

 

In de voorjaarsvakantie (van 20 t/m 28 februari) is er in principe geen training. Teams kunnen zelf beslissen om wél te gaan trainen maar zullen dan in overleg met de bar moeten regelen dat de veldverlichting aan en uit wordt gedaan. De bar zal deze week niet standaard geopend zijn!