Après-ski toernooi BC-jeugd

29-1-2016
Nieuwsafbeelding

Aanstaande zaterdag 5 maart 2016 wordt er voor alle BC jeugdelftallen een Après-ski toernooi georganiseerd.

 

Halverwege het seizoen - na de zaalhockeyperiode en vlak voor de tweede helft van de veldhockeyperiode - organiseert MHV in samenwerking met KNHB-HT2, voor thuisblijvers en thuiskomers van de wintersport, dit toernooi waarin de balans wordt opgemaakt: hoe staat het met de prestaties èn motivatie !?


Het één kan niet zonder het ander en slechts de gebalanceerde mix kan leiden tot het door/voor MHV gewenste succes.


Tijdens een te gek cool toernooi zal daarom een en ander worden beoordeeld door de verschillende betrokken coaches en betrokken leden van HT2.


Daarom wordt van elk team verwacht dat het als team z'n beste beentje voor zet. Het team dat hier het best in slaagt zal worden beloond met een passende prijs en heuse Après-ski bokaal.

 

Om invulling te geven aan het thema, dient ieder team zich naar eigen inzicht passend te kleden. Skikleding, Dirndl's, Lederhosen, Alpen Heidi's, Geiten Peters, ..., zolang je maar herkenbaar bent als team en kunt deelnemen aan het toernooi.

 

Het toernooiprogramma met exacte speeltijden zal spoedig bekend gemaakt worden en onder de teammanagers en teamcoaches worden verspreid.

 

Tag, Tschüss, auf Wiedersehen.