VOORAANKONDIGING: MHV Maarssen wordt cashless

18-1-2016
MHV Maarssen heeft besloten om in de loop van het voorjaar 2016 cashless betalen in te voeren op onze club.


Cashless betalen stond al langere tijd op de clubagenda. Het besluit om naar cashless te gaan is genomen door de recente inbraak in ons clubhuis, waar een groot bedrag aan cashgeld is buitgemaakt.


Wat gaat er dan veranderen?


Vanaf het moment van invoering is het niet meer mogelijk contant te betalen in ons clubhuis. De enige betalingsmethoden zijn dan betalen met de MHV Clubcard en betalen via pin.


We zullen goed bestuderen of er uitzonderingen gemaakt moeten worden bij bijvoorbeeld grote toernooien. Daarover volgt later meer.


Uiteraard houden we rekening met de kleine aankopen als snoep, koek en vergelijkbare zaken. Er wordt onderzocht of hiervoor een mogelijkheid moet blijven, bijvoorbeeld door automaten te plaatsen.


Betalingen met contant geld zijn dus vanaf de invoeringsdatum niet meer mogelijk! De exacte invoeringsdatum hangt af van een aantal zaken die nog geregeld moeten worden met betrekking tot het betalingssysteem.


Hoe gaan we dit communiceren?


Dit is de eerste aankondiging van het besluit tot cashless betalen over te gaan. We zullen intern jullie goed op de hoogte houden van alle ontwikkelingen aangaande cashless betalen.


Niet alleen intern maar ook extern zullen we een communicatie-aanpak hebben waarbij we de hockeybond en alle gastverenigingen goed zullen informeren over cashless betalen bij MHV.


Heb je geen MHV Clubcard?


De Clubcard kun je aanschaffen bij de bar.