Informatieavond zaalhockey woensdag 25 november

17-11-2015
Nieuwsafbeelding

Woensdagavond 25 november is er een informatieavond in het clubhuis over de gang van zaken rondom de zaalhockeycompetitie. Er zal belangrijke informatie worden gegeven over allerlei zaken zoals afspraken over het zaalgebruik, tijden, zaalleiding en scheidsrechters. We gaan ervan uit dat van ieder team een afvaardiging aanwezig is. Aanvang 19.30u.

Aansluitend worden op deze avond de zaalhockeyballen, riempjes keepers en sleutels van de zaalaccommodaties uitgereikt. De kosten hiervoor bedragen 20 euro voor 12 ballen en riempjes. Mocht er een zaalsleutel nodig zijn dan kost deze 10 euro aan borg.

Dit bedrag moet contant betaald worden op deze avond!

De uitreiking van de materialen vindt alleen op deze avond plaats. Kan de teammanager, coach of trainer niet aanwezig zijn, zorg dan als team dat iemand anders de materialen ophaalt.

Na het informatieve gedeelte zal Floris Meewis (trainer-coach HGC D1) tactische tips en tricks geven over het trainen en coachen van zaalhockeyteams. Hij heeft zeer veel kennis van zaken en kan dus handige adviezen geven waar je praktisch als trainer of coach mee aan de slag kan met je team. Mis dit niet!

Indeling informatieavond:

- 19.30u. – 20.30u. Presentatie zaalhockey

- 20.30u. - 21.00u. Uitreiking van materialen (alleen deze avond mogelijk)

- 21.00u. – 22.00u. Presentatie Floris Meewis aan trainers en coaches

De zaalhockeycommissie