Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Gebruik & reserveringen watervelden

29-9-2015
Nieuwsafbeelding

Het seizoen is inmiddels van start gegaan, en langzaam maar zeker begint iedereen gewend te raken aan het feit dat we twee prachtige watervelden hebben. Na een aantal weken blijkt echter ook dat het hebben van watervelden enkele uitdagingen met zich meebrengt. Wij willen iedereen graag op het volgende wijzen.

  • Ieder team wordt geacht te trainen op het veld waar het staat ingedeeld (voor enkele teams kan dit per week verschillen). Dit is zichtbaar op de MHV app.
  • De sproei-installatie van de watervelden mag alleen worden ingeschakeld vanaf het moment dat de eigen training start (dus niet tijdens de training van teams ervoor).
  • De sleutel voor de sproei-installatie is beschikbaar achter de bar, en wordt alleen verstrekt aan trainers/coaches. De sleutel moet direct na gebruik worden teruggebracht.


Verder hierbij nog een aantal punten over het gebruik van het waterveld voor oefenwedstrijden, omdat we hier een aantal vragen over hebben ontvangen:

  • Velden voor oefenwedstrijden worden gereserveerd via 
    [email protected].
  • Reserveringen van velden tbv oefenwedstrijden gaan op basis van‘first come first served’. Wel behoudt de TC het recht wijzigingen aan te brengen in de uiteindelijke veldverdeling.  Prestatieteams krijgen voorrang om op waterveld te spelen boven Breedteteams, indien een Prestatieteam een (oefen)wedstrijd wil spelen terwijl een Breedteteam staat ingedeeld voor een reguliere training op waterveld, mits deze reguliere training wel gewoon doorgang kan vinden, zij het op een zandveld. 
  • Als alle velden bezet zijn, en een Prestatieteam is te laat met het reserveren van een veld, dan wordt er geen veld beschikbaar gesteld aan het Prestatieteam.
  • Als blijkt dat er geen Prestatieteams zullen spelen, kunnen de Breedteteams doorschuiven naar een waterveld, op basis van binnenkomst van de reservering, mits de velden niet reeds bezet zijn in verband met reguliere trainingen.