MB3 boekt 2e overwinning

14-9-2015
Nieuwsafbeelding
Na een mooie overwinning vorige week, geregelde trainingen voor dinsdag en donderdag - dank hiervoor aan dames 1, Linda maar ook Andre icm de TC - stonden we afgelopen zaterdag tegen Haaskamp B2. Deze hadden net als wij hun vorige wedstrijd gewonnen dus was de verwachting dat we aan elkaar waren gewaagd. Met ons geheime wapen Mila in de eerste helft nog op haar eigen bank en veel enthousiaste ouders aan de lijn begonnen we aan de wedstrijd. Hoewel we duidelijk beter waren gingen we de rust in met een wat magere 1-0 voorsprong. Dit dankzij een mooie uitval waarin we met 3/4 passes vanuit de verdediging bij de goal van de tegenstander stonden.

In de 2e helft kwam Haaskamp langszij. Niet zozeer verdiend maar meer het gevolg van een kleine verslapping bij ons. Hiermee werd het nog even spannend maar met goed verdedigings- en keeperswerk kon Haaskamp een aantal uitbraken niet benutten.
Na enkele bijna goals - volgende keer zetten we het doel vijf centimeter meer naar rechts - konden we vervolgens uitlopen naar een mooie eindstand van 4-1.
Weer een prachtige overwinning maar nog mooier om te zien was de enorme drive en teamspirit die werd getoond.

Complimenten daarvoor mede namens Jenny en Andre.