Hans Klomp neemt met eerste prijs afscheid van meiden C1

22-6-2015
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 20 juni jl. heeft Hans Klomp een tijdvak van 10 jaar als trainer en coach van de meiden (C1) van MHV afgesloten. Na het laatste toernooi van het seizoen bij Hurley in Amstelveen, waarbij de meiden C1 een eerste prijs behaalden, was er een feestelijke borrel en BBQ. Het was de bedoeling dat ouders alleen voor de borrel kwamen, maar er was zoveel eten en drinken en het was zo gezellig dat iedereen de hele avond is gebleven! Hans is de afgelopen 10 jaar met de meiden meegegroeid en hij heeft er een hechte vriendinnenclub van gemaakt. De meiden en de ouders hebben hem daarom zaterdag met cadeaus in het zonnetje gezet!

Onvermoeibaar en zeer gedreven heeft hij deze nu 14 en 15-jarigen meiden weten te boeien en te binden aan de hockeysport en aan MHV Maarssen. Twee keer in de week op het trainingsveld, op zaterdag langs de lijn als coach en ook daarnaast organiseerde hij tal van teamactiviteiten in een nauwe samenwerking met Isabelle Gerkema. Daarnaast heeft Hans Klomp verschillende functies bekleed binnen de Jeugdcommissie en is hij bezig met het maken van een keepersbeleidsplan.

Het afscheid van de meiden betekent echter geen afscheid van MHV. Met ingang van het hockeyseizoen 2015/2016 maakt Hans de overstap naar de jongens D1.