Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Informatieavond HT2-Elftal en HT2-JJ

21-6-2015
Dat zich op MHV op dit moment veel afspeelt is jullie uiteraard niet ontgaan. De investeringen in een fantastisch complex bieden een geweldig uitgangspunt om ook de kwaliteit van onze trainers en coaches verder te verbeteren. Dat is dan ook de kern van ons technisch beleidsplan dat vanaf volgend seizoen zal worden uitgerold: meer kwaliteit, meer uitdaging en meer kwaliteit voor alle spelers van MHV!


Wij zijn van mening dat het verder verbeteren van onze trainers en coaches onze spelers nog meer kan uitdagen, hetgeen uiteindelijk leidt tot meer plezier in het hockeyspel. Daarbij is een aantal keuzes gemaakt, waaronder dat we er de voorkeur aan geven om gebruik te maken van een vaste basis, een fundament dat een sterke binding heeft met MHV; de leden zelf. Investeren in de opleiding van leden, zal er op termijn toe leiden dat we al onze teams (van Breedte- tot aan Prestatieteams) kunnen voorzien van gediplomeerde trainers en coaches.

 
Opleidingen zullen de komende jaren worden verankerd binnen MHV teneinde deze doelstellingen te behalen. De opleidingen die wij voor ogen hebben zijn praktisch en gericht om het werken als trainer/coach/begeleider eenvoudiger te maken. De cursussen bieden handvatten om met meer vertrouwen op het veld te staan, en een afwisselende, uitdagende training te kunnen neerzetten.

 
Ook het komende seizoen zullen diverse cursussen worden aangeboden, waaronder train-de-trainer, coach-de-coach, basiscursus training geven, basiscursus coaching en onze specialistenbijeenkomsten. Daarnaast zal wederom een groep trainers/coaches kunnen deelnemen aan de HT2-Elftal cursus, een door de KNHB opgezette, en door het NOC*NSF erkende, opleiding. Bovendien bieden we een groep trainers/coaches de opleiding HT2-JJ aan; een cursus die zich specifiek richt op onze jeugdteams t/m 8-tallen.

 
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een kennismakingsbijeenkomst waarin wij zullen toelichten hoe het technisch beleid van MHV eruit ziet, wat de opleiding inhoudt, wat de studiebelasting is, wat wij van jullie verwachten, etc.  als je zou willen deelnemen aan een van de HT2-curssusen. Wij hopen jullie bij deze bijeenkomst zodanig te kunnen enthousiasmeren, dat wij op jullie deelname mogen rekenen.

 
Zouden jullie ons svp kunnen laten weten of jullie geïnteresseerd zijn in de kennismakingsbijeenkomst op 24 juni van 19:00-19:45 uur (HT2-JJ) en van 19:45-20:30 uur (HT2-Elftal) in de BSO op MHV Maarssen, of wellicht zelfs al gewoon willen meedoen (of juist niet)? Dat kan op [email protected].

 
Mochten jullie op dit moment al vragen hebben, dan kunnen jullie uiteraard altijd contact opnemen met Tie Tjee of Jayant Kaulesar Sukul.
 
 
Namens de MHV Hockey Academy,


Met vriendelijke groet,
 
 
Tie Tjee / Jayant Kaulesar Sukul