Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Geslaagd MB6-KAMP

19-6-2015
Nieuwsafbeelding
Het MB6-kamp weekend in de BLOKHUT op camping De Mijnden is een fantastisch geslaagde afsluiting van een enorm leuk seizoen geworden. Na de fietstocht en een relaxte evaluatie van het afgelopen hockey seizoen, hebben we een oefenwedstrijd op een ECHT grasveld gespeeld. Daarna lekker chillen met af en toe uitdeinen op het mega springkussen en lekker borrelen terwijl de ouders binnendruppelden. Alle meiden hadden hadden heerlijke hapjes gemaakt voor bij de fantastische BBQ.


Toen het donker werd en de ouders huiswaarts gingen hebben we een spannende dropping gehouden. Na de nachtelijke wandeltocht volgde een gezellig samenzijn rond een groot kampvuur met warme chocolade en marshmallows. Nadat alle weerwolven waren ontmaskerd zocht iedereen z'n slaapzak op en viel iedereen na een nachtelijke keetpartij uiteindelijk in slaap.


Na een korte nacht was er zondagochtend een reveille met daaropvolgend de bootcamp, waarbij de nog maar net in slaap gevallen spiertjes werden aangespannen. Na een vorstelijk ontbijt met eieren gingen we kanoën op de Loosdrechtse Plassen, waarbij een enkeling ook nog gezwommen heeft. 


Toen we weer bij de blokhut terug waren hebben we geluncht en zijn we weer naar huis gefietst. Een enorm leuke afsluiting en begin van een ...


FIJNE VAKANTIE !!