Trots op ons cluppie

5-6-2015
Nieuwsafbeelding

Dan loop je rond op MHV en zie je een batterij keepers een fantastische keepersclinic afwerken. Dan zie je een vol clubhuis met #WalkofFame eters. Je ziet dat clubhuis dat de afgelopen jaren zo opgeknapt is. Denkt terug aan het afgelopen weekend, waarin je met Veteranen A kampioen werd en de eerste klasse bereikte. De sympathieke actie van dat andere Veteranen kampioensteam, B. En Dames 10, Meisjes A2, Jongens B4 en nog heel wat andere teams, en met een beetje geluk ook Heren 2 komend weekend. Rolin sjouwend met pilonnetjes en hoekvlaggen. Jeremy achter z’n potten en pannen. Al die vrijwilligers die de benen uit hun lijf lopen. Je ziet het gewonnen watertappunt (de beste van Nederland!), al die reclameborden van nieuwe sponsors, je kijkt om je heen en visualiseert alvast het totaal vernieuwde terras en die drie nieuwe kunstgrasvelden. En daar links, ja, daar komen al die tegels van de #WalkofFame te liggen.


Ja, dan ben je trots op je cluppie! Dus dat wilde ik graag even van me afschrijven. Fantastisch om te zien hoe zoveel mensen hun uiterste best doen om MHV’s missie in de praktijk te brengen, die we een paar jaar geleden tijdens de strategische sessies met elkaar formuleerden: MHV tot een gastvrije, gezellige ontmoetingsplek maken waar we ons thuis voelen én een actieve bijdrage leveren, voor meer dan hockey alleen. Zo doen we dat dus op MHV.


En elke dag als er weer aanmeldingen voor de #WalkofFame tegels binnenkomen, voel je de support van al die leden om de club sterker te maken. Om samen een stukje van dat Vierde Veld te dragen. Activiteiten ontplooien voor ons Vierde Veld. Ik schrijf dit stukje overigens niet als oproep om ook een tegel te kopen, maar nu dat we elkaar dan toch spreken: www.mhvmaarssen.nl/walkoffame. Gewoon even doen, want zo….:)


We hebben een enorme nieuwsbrief klaarliggen die over enkele dagen ieders kant op komt. Boordevol mooi nieuws. Want het gaat nu echt gebeuren: de schop gaat de grond in. Nog maar een week. Hou die mailbox dus in de gaten. En voel die trots op ons cluppie! 


Sportieve groet,
Michiel van der Linde
Bestuurslid MHV Maarssen