Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Nieuw veteranenlidmaatschap: Trainingslid+

31-5-2015
Nieuwsafbeelding

Met ingang van seizoen 2015/2016 zal het nieuwe veteranenlidmaatschap ‘Trainingslid+' geïntroduceerd worden. Seizoen 15/16 zal als testfase dienen voor dit lidmaatschap, daarna zal MHV besluiten of het Trainingslid+ permanent aangeboden zal worden. 


De belangrijkste reden voor invoering van het Trainingslid+ is de alsmaar terugkerende vraag om 'in deeltijd' te kunnen hockeyen en een beroep te kunnen doen op speelgerechtigde spelers. Met het Trainingslid+ wordt het makkelijker voor teams om een beroep te doen op vaste invallers, die al meetrainen met het team en hierdoor speelgerechtigd zijn. 


De contributie van het lidmaatschap Trainingslid+ bedraagt (op basis van de huidige contributietabel) €250,- (en éénmalig €50,- entreegeld, als dat nog niet eerder voldaan is). 


Als Trainingslid+:

  • ben je 35 jaar of ouder; 
  • mag je het gehele seizoen meetrainen met een veterinnen of veteranenteam; 
  • ben je speelgerechtigd voor maximaal 10 competitiewedstrijden. De naam van het meespelende Trainingslid+ dient op het DWF vermeld te worden.


De aanvoerder van het betreffende team houdt bij hoeveel wedstrijden het Trainingslid+ meespeelt en zorgt ervoor dat de 10 keer niet overschreden wordt. 

Bij geconstateerde overschrijding volgt automatisch een boete van € 200,-. Deze boete wordt bij de aanvoerder van het desbetreffende team geïncasseerd.


Een veterinnen of veteranen team mag een onbeperkt aantal Trainingslid+ leden hebben, maar per team dienen er minimaal 12 volwaardige leden te zijn. 


Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via de MHV website, klik hier