Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Mooi, mooi, mooi

13-4-2015
Nieuwsafbeelding
Mooi, mooi, mooi...


Beste MHV-er,

Het mooie weer stimuleert tot mooie prestaties. Mooie sport, Mooie overwinningen, mooie shoot-outs, mooi schoon gewassen auto's. Mooie cupcakes en haarbandjes ook, mooie clinics, mooie viergangendiners... en dat alles op een ongewoon mooie club!

MHV Maarssen. Over mooi gesproken. Een levendige en sportieve club, van leden voor leden. Samen bouwen we aan onze topaccommodatie langs de Vecht. Met een fijn clubhuis, veel sfeer, en... twee van de beste watervelden ter wereld!

#WalkofFame
Wij zijn er trots op dat er zoveel gedaan wordt om bij te dragen aan onze vereniging. Dat is hard nodig ook, want we doen als vereniging een enorme investering. 

Jouw hulp wordt zeer gewaardeerd. Koop een tegel in de #WalkofFame en draag uit dat je trots bent op je club, dat je graag bij wilt dragen en er je best voor doet. Jouw bijdrage is voor eeuwig zichtbaar in de #WalkofFame. Samen brengen we die € 50.000,- bij elkaar!

Koop nu een tegel
- als familie of individu
- als team of groep
- als sponsor

Vul het formulier in op www.mhvmaarssen.nl/walkoffame 

MHV's #WalkofFame, daar doe je mooi aan mee
Meld je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 25 mei aan via www.mhvmaarssen.nl/walkoffame. Dat is heel mooi! En zo doen we dat op MHV!


Bedankt en een sportieve groet!

Commissie Fundraising
MHV Maarssen