MHV clubkampioenschap Shoot Out 2015

11-4-2015
Nieuwsafbeelding

Wat een geweldige avond gisteren met 40  enthousiaste spelers en 17 keepers die strijden om het MHV clubkampioenschap Shoot Out 2015! Met veel publiek, onder een stralende zon, zagen we prachtige doelpunten, technische hoogstandjes en heerlijke reddingen van keepers. Uit de voorronde, een tussenronde en de nodige sudden death-beslissingen kwamen de 14 finalisten die morgenmiddag, zondag 12 april, op MHV Super Sunday gaat strijden om de titel. De finale vindt plaats tussen de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 van 13.30 uur tot 14.30 uur op veld 3. Reden genoeg om naar MHV te gaan, kom dus allemaal de shoot out-toppers van MHV aanmoedigen !

 

De finalisten zijn bij de meisjes: Babette Vroone (k), Mara Schaft (k), Belle Griffioen, Marit Visser, Pleun Thole, Claire de Jong, Luna Marie en Rosalie van Hattum. En bij de jongens: Moos Vreugdenburg (k), Timo Kunst (k), Tim Noordijke, Kai Goedegebure, Raf Every en Joris van Oostveen.

 

De clubkampioenen van 2014, t.w. Rosalie van Hattum en Tim Noordijke zijn nog in de strijd, benieuwd of zij hun titel prolongeren, veel succes allen en tot morgen !

 

De Shoot out commissie,

Xenia, Wim en Hans