MHV Maarssen vernieuwt sponsorcontract met ABN AMRO

9-4-2015
Nieuwsafbeelding

Onlangs hebben hockeyclub MHV Maarssen en ABN AMRO een sponsorcontract getekend. ABN AMRO blijft hiermee ook de komende 2 jaar hoofdsponsor van de club.


Hein Teurlings, kantoordirecteur Stichtse Vecht: ‘Hockey is een sport die uitstekend past bij ABN AMRO. Veel van onze klanten en medewerkers zijn liefhebber van de sport Daarnaast biedt onze samenwerking met hockeyclubs de mogelijkheid een breed publiek te informeren over onze dienstverlening. Met het sponsoren van MHV Maarssen hopen we verder bij te kunnen dragen aan het sportieve en financiële succes van de club’


Jeroen Willem Klomps, Voorzitter van MHV Maarssen, is blij met de contractsverlenging. "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met ABN AMRO. Zij hebben de afgelopen jaren bewezen meer dan een sponsors te zijn, ze zijn voor MHV een echte partner in sport en business"


ABN AMRO & hockey
ABN AMRO is al sinds jaren actief in hockey. De bank sponsort een groot aantal hockeyverenigingen in het land, de Euro Hockey League en is grondlegger van de Hockey Academie, een opleidingsinstituut voor talent met meerdere locaties verspreid over Nederland. Daarnaast ondersteunt ABN AMRO onder meer het G- en LG-hockey (gehandicapten) en het studentenhockey in Nederland.


 Op de foto vlnr: Jeroen Willem Klomps (Voorzitter MHV Maarssen), Michiel van der Linde (Bestuurslid Sponsoring & Communicatie MHV Maarssen) en Hein Teurlings (kantoordirecteur ABN AMRO)



HEEFT U OOK INTERESSE IN SPONSORING VAN MHV MAARSSEN? BIJVOORBEELD IN DE VORM VAN EEN RECLAMEBORD OP HET VIERDE VELD?

Kijk op de MHV-website voor de mogelijkheden