Let's do the Walk of Fame op MHV!

27-3-2015
Nieuwsafbeelding
Steeds meer teams organiseren activiteiten om geld in te zamelen voor de Walk of Fame en daarmee het Vierde Veld te steunen. Steeds meer mensen kopen een tegel. Fantastisch - want dat is hoe we het doen op MHV. Samen realiseren wij dat Vierde Veld.


Meld je aan voor de Walk of Fame clinic van Jongens A1
Jongens A1 nodigt je uit om deel te nemen aan de Walk of Fame clinic op zaterdag 4 april, aanvang 14:00 uur.  Iedereen tussen de 5 en 13 jaar is van harte welkom. De kosten zijn € 10,- per persoon, te betalen aan de coaches van JA1 (Wouter Adema of Chris Rijpma). In de bijlage lees je alle informatie. Meld je aan voor de clinic bij [email protected].


Now is the moment! Koop een tegel
  • Heb jij al een tegel gekocht? Doe dat dan nu! www.mhvmaarssen.nl/walkoffame 
  • Heeft jouw team (jeugd, senioren, trim, veteranen, commissies, ....) al een tegel gekocht? Gooi het in de groep en teken in: www.mhvmaarssen.nl/walkoffame
  • Organiseer jij een activiteit (met je team) voor de Walk of Fame? Mail dat en we promoten het op de site en de app.
  • Heeft u een bedrijf en wilt u een tegel sponsoren? U bent van harte welkom. Ga naar www.mhvmaarssen.nl/walkoffame

Liever niet via internet? Geen probleem. Op de bar liggen aanmeldformulieren. Vul ze in en lever ze in achter de bar en wij zorgen voor verwerking.


Veel dank allemaal, en we gaan ervoor! Dat konden we ook lezen in de Vechtstroom, zie het onderstaande artikel (voor de MHV app-gebruikers, kijk even op de site).

Iedereen mag het weten. Zo doen wij dat op MHV!