Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Jong Senioren Competitie 2015-2016

17-3-2015
De KNHB heeft in haar strategische visie 2020 als speerpunt opgenomen: "Een leven lang hockeyen”. Dit speerpunt wordt binnen het district Midden-Nederland op vele manieren ingevuld. Een van de meest succesvolle invullingen hiervan, is de inrichting van de zogenaamde Jong Senioren Competitie (voorheen de 18+competitie) in nauwe samenwerking met het district Noord-Holland.

 
De Jong Senioren Competitie biedt een aantal voordelen ten opzichte van het doorstromen vanuit de jeugd naar de senioren:

toegankelijk voor 17 t/m 25 jaar

hockey op niveau (1ste t/m 5de klasse in NH en MN)

hockeyen tegen leeftijdsgenoten

als team over naar de Seniorencompetitie

toegankelijk voor alle teams op hun eigen niveau conform het ratingsysteem

een natuurlijke overgang vanuit de A-jeugd naar de zondag


Als MHV Maarssen willen wij heel graag onze eigen jeugdleden behouden, en hun ondersteunen in de overstap van de junioren naar de senioren. In dat kader willen we graag inventariseren in hoeverre je als team of als individuele speler geïnteresseerd bent om volgend seizoen in de Jong Senioren Competitie te starten, bijvoorbeeld omdat je de overstap naar Dames/Heren 1 of 2 niet kan of wil maken, of omdat jullie gewoon met een heel team willen overstappen, maar niet in de gewone seniorencompetitie willen spelen omdat jullie de tegenstanders te oud vinden.

 
Mocht je zelf geïnteresseerd zijn, of teamgenoten of vriendinnen hebben die geïnteresseerd zijn, laat ons dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij kijken in hoeverre het haalbaar is om een of meerdere teams in te schrijven in de Jong Senioren Competitie.

 
Je kunt contact met ons opnemen op: [email protected].