Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Vrijwilligers MHV Maarssen in nieuw jasje gestoken

17-3-2015
Nieuwsafbeelding

Elk weekend opnieuw zorgen de vele vrijwilligers van MHV Maarssen ervoor dat de wedstrijden gespeeld kunnen worden. En rondom het clubhuis maken ze het vieren van winst of het vergeten van verlies mogelijk.

De recent geformuleerde vijf cultuurwaarden van de vereniging spelen hierbij een centrale rol: bij MHV gaan gezelligheid en prestatie hand in hand, een winnaar kan ook tegen zijn verlieswe sporten mét elkaar, we zijn sportief en we waarderen ieders inzet.

Op de velden doen de vrijwilligers hun werk vaak door weer en wind. Om de vrijwilligers tegen de elementen te beschermen en voor iedereen herkenbaar te laten zijn heeft de MHV Maarssen besloten de vrijwilligers in een nieuw jasje te steken.

De vijf cultuurwaarden van de MHV zijn op de windjacks terug te vinden en worden hiermee actief uitgedragen.

Geïnspireerd door dit initiatief besloot clubsponsor Gerard Douma van Studiebegeleidinginstituut Douma in Maarssen de kosten van de windjacks en het bedrukken volledig voor zijn rekening te nemen, mede vanwege het 35-jarig bestaan van het instituut.

Zaterdag 15 maart heeft Gerard Douma de jacks uitgereikt aan Manon Staal van de commissie Vrij en Willig. De jassen zijn direct in gebruik genomen. Want zo doen we dat bij MHV!