MHV Shoot Out voor B, C en D-jeugd op 10 en 12 april

9-3-2015

Shoot Out Clubkampioenschappen bij MHV

 

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar zullen ook dit jaar de MHV Shoot Out Clubkampioenschappen gehouden worden. Op 10 april van 18:30 tot 21:00 is de voorronde en nieuw is de finale op 12 april van 13:30 tot 14:30, tussen de wedstrijd van Dames 1 en Heren 1! Spelers en keepers uit de D, C en B-jeugd kunnen aan dit spannende evenement deelnemen. De beste 6 jongens en 6 meisjes uit de voorronde en de 2 beste keepers en keepsters maken uit wie Shoot out kampioen 2015 van MHV worden. Het leuke is dat de winnaars (keepers en spelers) afgevaardigd worden naar VVV Amstelveen voor het districtskampioenschap. De winnaars van het districtskampioenschap gaan vervolgens naar de landelijke finale bij AH&BC Amsterdam in het Wagener-stadion.

 

Op het afgelopen WK in Den Haag was het weer zover: in de halve finale bij de vrouwen stond het na het eindsignaal gelijk en werd een finaleplek tussen Australië en de VS beslist door shoot outs in plaats van strafballen. Kijk zelf de beelden nog eens terug van deze shoot out en zie hoe moeilijk het zelfs voor professionals is! http://nos.nl/video/660147-wk-hockey-shootouts- australievs-v.html

Voordat we beginnen aan de shoot outs op 10 april zal er ook weer een clinic verzorgd worden door onze topspelers en -keepers. 

Zijn jouw zenuwen van staal en wil je een gooi doen naar de MHV Shoot Out titel? Geef je dan op via je je teammanager en/of coach! Elk team mag twee spelers afvaardigen en een keeper, er is plaats voor 40 spelers. Coaches en trainers kunnen voorafgaande aan de clubkampioenschappen tijdens de training natuurlijk ook eigen voorrondes houden binnen hun team! De inschrijving sluit op 3 april. Het emailadres om de spelers/keepers aan te melden is 
[email protected]

 

MHV Shoot Out Clubkampioenschappen

Wanneer: 10 en 12 april 2015
Waar: MHV Maarssen, Veld 1
Tijd: 10 april van 18:30 tot 21:00 Voorronde

        12 april van 13:30 tot 14:30 Finale MHV

 

Sportieve groet,

 

Hans Klomp, Xenia Kroes-Schönfeldt en Wim Bourne

 

PS. Op zondag 12 april spelen zowel D1 en H1 thuis en wordt een mooie zondag afgesloten met het The Dansant vanaf 15.45 uur!