De DentiQ Tulpencursus gaat weer van start!

6-3-2015
Nieuwsafbeelding

Op zondag 12 april 2015 start de DentiQ Tulpencursus met de Openingsdag bij MHV Maarssen. Op deze dag kunnen kinderen van 6 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV Maarssen. Kinderen van 5 jaar die vóór 1 oktober aanstaande 6 worden, zijn ook van harte welkom.

Een leuke teamsport
Hockeyen is een gezellige sport, waarbij je in een team met jongens of meisjes samen speelt. Je bent lekker buiten actief bezig en je leert weer veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. De leeftijd waarop je als Benjamin kunt komen hockeyen bij MHV is 6 jaar (vóór 1 oktober 2015).

De kinderen worden tijdens de Tulpencursus getraind door junioren, die zelf ook bij MHV Maarssen spelen. Met veel enthousiasme zullen de junioren de nieuwe kinderen het plezier van het hockeyen bijbrengen. Indien nodig zijn er leensticks aanwezig.

Data Tulpencursus
De Tulpencursus is verdeeld over drie ochtenden:
·Zondag 12 april 2015 (openingsdag), groepsindeling voor de Tulpencursus voor alle kinderen tussen 9.00 uur en 10.00 uur; de training vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur.
·Zondag 19 april 2014, tweede trainingsdag, van 10.00 uur tot 11.00 uur.
·Zondag 26 april 2014, derde en laatste trainingsdag, de training vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur. De Tulpencursus wordt deze dag feestelijk afgesloten met een diploma en zal hiermee tot circa 12.00 uur duren.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website tot vrijdag 3 april 2015. Hierbij kiezen voor ´Tulpencursus´. Meedoen met de DentiQ Tulpencursus is, dankzij onze sponsors, geheel gratis en verplicht tot niets!

Indeling groepjes
Wil uw kind graag bij vriendjes of vriendinnetjes in het groepje, dan kunnen de kinderen zich op 12 april 2015 als groepje bij de aanmeldtafel melden. Wij zullen ons best doen om bij de indeling rekening te houden met ieders wensen. De groepjes bestaan uit ongeveer 8 kinderen.

Lid worden
Als de DentiQ Tulpencursus goed is bevallen dan kunt u uw kind aansluitend aan de DentiQ Tulpencursus inschrijven voor het lidmaatschap van MHV Maarssen. Nadere informatie daarover volgt nog. Inschrijven kan tot 16 mei 2015. Rond 15 juni zal duidelijkheid over de inschrijving worden gegeven.

Houd bij de inschrijving rekening met de volgende zaken
Voor het hockeyseizoen 2015-2016 kan MHV veel meer jeugdspelers in de jongste leeftijdscategorie toelaten dan in de afgelopen jaren, dankzij de komst van het Vierde Veld. Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de kinderen in de Benjamins op de woensdagmiddag en zijn er nog geen teams.

Bij teveel aanmeldingen zal toelating als lid plaatsvinden na afweging van de volgende criteria: wonende in Maarssen (inclusief Tienhoven en Oud-Zuilen), reeds broertjes, zusjes lid of ouders lid en/of actief op MHV, en concrete toezeggingen van ouders om een ondersteunende rol binnen de vereniging te vervullen.

Indien uw kind niet is geplaatst vervalt de inschrijving. Er wordt geen wachtlijst gehanteerd voor deze leeftijdsgroep.

Sponsors
De DentiQ Tulpencursus wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor DentiQ Tandartsen en sponsors HUIDstudio 27, Kaats 2,Advocatenkantoor Meesters, Kek, Kameryck, Ineke Schipstra Fotografie, Argus Etiketten en Wellsport.
MHV Maarssen is deze sponsors zeer erkentelijk. Dankzij hen kunnen wij de Tulpencursus wederom gratis aanbieden.

Alvast veel plezier en we zien jullie graag op de Openingsdag op 12 april aanstaande.


Sportieve groet,
Tulpencommissie MHV Maarssen