Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Verslag oud JA1 tegen huidig JA1

4-3-2015
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag was de wedstrijd oud JA1 (2010-2011) tegen de huidige JA1. Er waren veel supporters en ouders om aan te moedigen. Zij hadden elkaar lang niet gesproken, dus ook een ideaal moment om elkaar weer te zien. Dit beloofde een dag vol plezier en natuurlijk ook een sportieve uitdaging te worden. Gaat oud JA1 winnen van de huidige JA1 of andersom!?

De sticks waren weer geslepen en de schoenen uit het vet gehaald. De oud JA1 spelers konden elkaar nog goed vinden en de passes en tactiek zaten er nog in alsof het gister was. Voor rust kwam oud JA1 1-0 voor door een voorzet van Wouter Adema op Daan Maassen.

In de tweede helft begon JA1 scherp en kregen ze steeds meer grip op de wedstrijd. Echter kwamen ze met 2-0 achter door een doelpunt van Daan Maassen. Na een aantal gemiste kansen van beide teams, was de huidige JA1 eindelijk trefzeker. Ditmaal scoorde Xander van de Mortel op een afvallende bal van de keeper. 2-1 met nog 10 minuten te gaan. Beide partijen wilde nog winnen, kans op kans werd gemist, Philip Rijpma met een staaltje keeperswerk hield oud JA1 op de been.

Uiteindelijk in de laatste 3 minuten scoopte Steyn Rotman naar Daan Maassen, die vervolgens Joost van Bergeijk wist te bereiken. Joost van Bergeijk scoorde het derde en laatste doelpunt voor oud JA1. Het resultaat van de wedstrijd is 3-1 geworden in het voordeel van oud JA1.

Als organisatie willen we Rolin en John bedanken voor het fluiten en Jeremy en het barpersoneel voor het maken van het eten en de serviceverlening.