Het Vierde Veld van MHV Maarssen

21-1-2015
Nieuwsafbeelding
Beste MHV-er,

Het kan je niet ontgaan zijn. MHV Maarssen is bezig met de ontwikkeling van haar Vierde Veld. Tegelijkertijd vervangen we Veld 1. Beide velden worden watervelden en zijn op 22 augustus, bij de aanvang van het nieuwe seizoen, beschikbaar.

We sturen je dit bericht om je op de hoogte te stellen van de plannen, tijdslijnen en doelen. Tevens hebben we je medewerking nodig.

Lees snel verder én bezoek vanaf nu regelmatig de pagina 'Vierde Veld' op de website van MHV. Via deze pagina houden we je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project 'Vierde Veld'.

Werkterrein verboden toegang
De komende dagen begint het grondwerk pal naast Veld 1. Het Bestuur wil benadrukken dat het werkterrein streng verboden toegang is en derhalve niet betreden mag worden. Niet door volwassenen, maar zeker niet door kinderen. Dit in het belang van ieders veiligheid én de voortgang van de werkzaamheden. Wij vragen iedereen daar op toe te zien. Tegen overtreders zal worden opgetreden. Het Bestuur rekent op begrip én medewerking van eenieder!



Beschikbaarheid velden in de zomerperiode
Vanaf 15 juni is Veld 1 niet meer te gebruiken. Omdat MHV dan een bouwput wordt en blijft tot en met 21 augustus, is gebruik van de andere velden in principe niet toegestaan. In bepaalde gevallen kunnen we daarvoor op verzoek een uitzondering maken. Nadere informatie hierover volgt nog.


Start werkzaamheden
De werkzaamheden zijn begonnen! Marsua heeft de paardenbak verplaatst en de graafmachines beginnen met het graven van een nieuwe sloot en het dempen van de huidige sloot die op de plaats ligt waar het Vierde Veld komt te liggen. Het is belangrijk dat dat nu gebeurt, want de grond moet 5 maanden inklinken.



Fundraising: bomen omzagen, hout verkopen: klanten & vrijwilligers gezocht
Teams van vrijwilligers zijn druk bezig met het omzagen, fijnzagen, klieven en uitrijden van de bomen. Inmiddels is zo'n 30 kuub verwerkt, maar er staat nog veel meer.
* Vrijwilligers om te helpen met kappen, zagen, klieven en uitrijden zijn meer dan welkom en het is ontzettend leuk! Zo doen we dat op MHV.
* We verkopen het hout voor een schappelijke prijs per kuub: € 75,-.
Wil je meehelpen of heb je interesse in het afnemen van open haardhout, e-mail dan naar [email protected]. De opbrengst komt volledig ten goede van het Vierde Veld.


Fundraising: Walk of Fame
Binnenkort starten we met de 'Walk of Fame'. Tegels komen te liggen op ons terras en zijn te koop vanaf € 150,- (voor personen of families), € 300,- (voor groepen) of € 500,- (voor bedrijven / sponsors). Door een tegel te kopen doe je een welkome bijdrage aan het Vierde Veld én ben je verzekerd van eeuwige MHV-roem.
Meer informatie volgt, maar je kunt je interesse nu alvast tonen door een e-mail te sturen naar [email protected].


Vierde Veld, of meer dan dat?
We spreken over 'Vierde Veld', maar eigenlijk moeten we het hebben over de aanleg van liefst twee nieuwe velden. Het huidige Veld 1, het hoofdveld, wordt vervangen door een waterveld. Pal naast Veld 1 wordt tegelijkertijd Veld 4 aangelegd, en dat wordt ook een waterveld. In de slipstream van de veldaanleg zal ook ons terras aangepakt worden. Sfeerimpressies daarvan zie je op de Vierde Veld pagina op de website.


Financiering
De financiële opzet is goedgekeurd in de ALV van juni 2014. Op moment van schrijven zijn we in eindonderhandeling met de leveranciers/ aannemers van de velden. Binnenkort kunnen we bekend maken welk type/merk waterveld we gaan aanleggen.
MHV Maarssen is financieel een gezonde club en is daardoor in staat om dit hele project te financieren. Om de financiering rond te krijgen zal MHV ook een beroep op al haar leden doen. Door middel van 'crowdfunding' worden leden, sponsors en andere geïnteresseerden opgeroepen om geld bijeen te brengen.


Volg het project op de voet en lever je bijdrage
Kortom, volop leven in de brouwerij de komende maanden. Over een half jaar herken je de club niet meer terug...
Wil je op een bepaalde manier jouw steentje bijdragen in dit project? Wil je helpen bomen kappen? Weet je nu al dat je tegels in de Walk of Fame wilt kopen? Wil je een rol spelen in de communicatie of sponsorwerving? Wil je iets anders doen? Je bent meer dan welkom. Toon jouw belangstelling door een e-mail te sturen naar [email protected]. Dat waarderen we zeer.


Wordt vervolgd!
Sportieve groet,
Commissie Vierde Veld & Bestuur MHV Maarssen