Nieuwe MHV zaagdag & MHV open haardhout kopen

15-12-2014
Nieuwsafbeelding

MHV Zaagdag zondag 14 december een grandioos succes! --> Nieuwe MHV Zaagdag: zaterdag 10 januari!!!! 

Afgelopen zondag is de eerste MHV Zaagdag zeer succesvol verlopen. Ca. 30 vrijwilligers hebben keihard gewerkt om bomen te kappen, op maat te zagen, te kloven om vervolgens het gekloofde hout af te leveren bij de leden. Onder het genot van een heerlijke lunch met erwtensoep met een meer dan verdiend potje bier aan het einde van de dag heeft iedereen van een heerlijke dag kunnen genieten! 

We zijn nog niet klaar en daarom bij deze alvast een oproep aan vrijwilligers om op ZATERDAG 10 JANUARI je weer massaal te melden, we beginnen om 10 uur en eindigen rond 16 uur met de MHV Nieuwjaarsreceptie. 


Steun het 4e veld en koop MHV-haardhout 

Om het 4e veld mede mogelijk te maken moet er een flinke houtwal eigenhandig gekapt worden. Dit prachtige gekloofde hout, hoofdzakelijk eiken en beuk, is tegen een schappelijke prijs van 75,-- EURO per kuub te koop. De opbrengst komt geheel ten goede aan het 4e veld. Zaterdag 10 januari kan er weer geleverd worden tegen cash betaling. Stuur een e-mail naar: [email protected], en geef aan hoeveel kuub je wilt afnemen en op welk adres het afgeleverd kan worden.